Megérkezett Sam Mendes 1917 című háborús filmjének új, magyar szinkronizált előzetese

Megérkezett Sam Mendes 1917 című háborús filmjének új, magyar szinkronizált előzetese

885

1917 – Előzetes

Vadonatúj szinkronos előzetest kapott a Skyfall rendezőjének első világháborús mozija! Nagyszabású, látványos és gyomorszorító – ilyen lesz az ígéretek szerint az 1917.Az első világháború idején játszódó történet főszereplője két brit katona, Schofield (George MacKay) és Blake (Dean-Charles Chapman, a Trónok harca Tommenje). A film cselekménye mindössze a háború egyetlen napját öleli fel, mely különös jelentőséggel bír: ha a két katona nem jár sikerrel a küldetésén, az 1600 ember halálához fog vezetni.

A film további szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Benedict CumberbatchColin FirthRichard MaddenMark Strong és Andrew Scott, míg a forgatókönyvet Krysty Wilson-Cairns írta. A direktor széket az az Oscar-díjas Sam Mendes foglalhatta el, aki 2009. óta csak Bond-filmet rendezett, az 1917-tel azonban egyértelműen a díjszezont vette célba.

Mendes és a stúdió olyannyira bízik a produkcióban, hogy a premiert december 25-re tűzték ki, arra a napra, amikor Greta Gerwig Kisasszonyok című szintén Oscar-esélyesnek kikiáltott drámája, a Star Wars IX, valamint a nagyszabású és sztárparádéval érkező Macskák musical is egyszerre debütál majd.

30 kihagyhatatlan film a II. világháborúról

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download