FILMEZZUNK.HU
Magyar feliratos előzetes érkezett a Tom Hanks nevével fémjelzett Mr. Rogers-filmhez

Magyar feliratos előzetes érkezett a Tom Hanks nevével fémjelzett Mr. Rogers-filmhez

2294

Egy kivételes barát (A Beautiful Day in the Neighborhood, 2019) – Előzetes

Tom Hanks bejelentkezett az Oscarért, a színész a legendás amerikai tévést, Amerika legkedveltebb emberét, Fred Rogerst alakítja az Egy kivételes barát című filmjében, melyhez befutott az új előzetes magyar nyelvű változata. Az amerikai televíziós történet egyik, ha nem a legkedveltebb személyisége volt a kedvességével mindenkit elbűvölő Fred Rogers, tizenkilenc évvel a halála után pedig egy mozifilm tiszteleg majd az emléke előtt.

Tom Hanks ismét egy különleges kisugárzású, izgalmas embert kelt életre ebben a szórakoztató filmben. Az életrajzi film cselekménye Tom Junod (Matthew Rhys) újságíró és Rogers (Tom Hanks) kapcsolatára fókuszál. Előbbi egy egész életpályán átívelő cikk tervével kereste fel az ikonikus tévést, és az alkotói portré megírása során a két férfi között közeli barátság alakult ki. A film rendezői székét az Oscar-díjra jelölt Megbocsátasz valaha? direktora, Marielle Heller foglalta el.

A további szerepekben az említettek mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint  Chris Cooper, Tammy Blanchard, Sakina Jaffrey, Susan Kelechi Watson és Maddie Corman.

8 elképesztően izgalmas életrajzi film

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·