Mark Ruffalo legjobb filmjei

A 10 legjobb film Mark Ruffalo-tól

12974

3. Ha igaz volna… (Just Like Heaven, 2005)

David Abbot (Mark Ruffalo) San Franciscóba költözik, de ami itt vár rá, azt még álmában sem gondolta volna. Egy titokzatos nő időről időre feltűnik az új lakásában, akit Elizabethnek (Reese Witherspoon) hívnak, és váltig állítja, hogy ez az ő lakása. A zárak kicserélésével sem lehet távol tartani a nőt, aki úgy tűnik, kénye kedve szerint bukkan elő és tűnik el. David megpróbál a dolgok végére járni, ám a helyzet sokkal borzongatóbb, mint azt gondolta volna.

Ha igaz volna... (Just Like Heaven, 2005)

2. Bosszúállók (The Avengers, 2012)

Sosem látott veszély fenyegeti a földet, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a S.H.I.E.L.D. vezetője összehívja a a szuperhős csapatot, a Bosszúállókat, hogy megmentsék a világot a végső pusztulástól. Vasember (Robert Downey jr.), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Amerika kapitány (Chris Evans), Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Sólyomszem (Jeremy Renner) minden erejét bevetve próbál megküzdeni a gonosszal, ami nagyobb kihívásnak bizonyul, mint az elsőre gondolták.

1. Spotlight – Egy nyomozás részletei (Spotlight, 2015)

A Boston Globe új főszerkesztőt kap, aki arra utasítja munkatársait, hogy járjanak utána egy rég óta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. A kis csapat elképesztő, addig minden erővel titkolt, megrázó tények nyomára jut, és egyre szenvedélyesebben követik a szálakat. Amit találnak, megrázza és megváltoztatja őket. És az újságjukat. És Bostont. És az egész világot!

Spotlight - Egy nyomozás részletei 2015

10 híres színész, akik szolgáltak a katonaságban

(Címlapkép forrása; Történetek forrása ITT és ITT)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download