FILMEZZUNK.HU
Befutott a Lelki ismeretek legújabb filmelőzetese!

Befutott a Lelki ismeretek legújabb filmelőzetese!

2413

Lelki ismeretek (Soul, 2020) – Előzetes

Vadonatúj előzetest kapott a Pixar következő nagy dobása! A történet főszereplője egy középiskolai zenetanár, Joe Gardner, aki rajong a jazzért. Mikor karrierje válságba kerül, úgy érzi, búcsút kell mondania abbéli álmainak, hogy híres jazz zenész legyen belőle. Hőn áhított vágya már épp beteljesedne, amikor váratlanul egy fantáziavilágban találja magát, ahol alaposan át kell gondolnia, mit is jelent valójában a lélek. Ebben pedig nem is marad társ nélkül.

A történet kimondottan érdekesnek tűnik, a Pixar pedig nem egyszer bizonyította már, hogy a gyerekek számára szórakoztató, a felnőtteknek számára pedig elgondolkodtató alkotásokkal tud előrukkolni, a Lelki ismeretek pedig a trailer alapján mindkét fronton versenybe tud szállni a nézők kegyeiért.

A mese rendezői székét az Agymanók Oscar-díjas direktora, Pete Docter foglalhatta el, míg a szereplőket eredeti nyelven olyan sztárok szólaltatják meg, mint Jamie FoxxTina Fey, Daveed Diggs, John Ratzenberger, Phylicia Rashād és Ahmir-Khalib Thompson. A Lelki ismeretek 2020. november 20-tól látható a magyarországi mozikban.

A 8 legaranyosabb idézet a Pixar gyártású mesékből

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·