6 elképesztő tény az Egy boltkóros naplója című filmről

Egy boltkóros naplója – 6 elképesztő tény a filmről

5772

Érdekességek az Egy boltkóros naplója című filmről

Az Egy boltkóros naplója című filmben a fiatal és csinos Rebecca (Isla Fisher) nagyvárosban él és egy igen gyakori betegségben szenved, vagyis a vásárlási mániában, kényszerben. Amikor a betegsége olyan súlyosra fordul, hogy anyagi csődbe kerül, egy jövedelmezőbb állást kell választania, egy pénzügyi tanácsadó lapnál kap lehetőséget. Publikációival igen népszerű lesz, mivel a hétköznapi emberekhez szól. Luke (Hugh Dancy) is felfigyel a lány sikerére és szépségére, mit sem tudva arról, hogy a vásárlási kényszer milyen hatással lehet a férfiakra illetve saját magára…

Egy kedves- bohókás vígjáték, amikor is ráébredünk arra, hogy mi magunk még nem is vagyunk vészes esetek. Íme hat érdekesség a filmről, amit nagy valószínűség szerint még nem hallottatok.

6 elképesztő tény az Egy boltkóros naplója című filmről

1. Reese Witherspoon, Jessica Alba, Jessica Biel, Anne Hathaway, Emily Blunt, Kirsten Dunst, Katie Holmes, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, és Lindsay Lohan mind tervben voltak főszereplőként.

2. A film Sophie Kinsella nagy sikerű regénye alapján készült.

3. Isla Fisher csak 14 évvel fiatalabb, mint filmbéli anyja.

6 elképesztő tény az Egy boltkóros naplója című filmről

4. A film végén Rebecca Bloomwood aprópénzben törleszti a hitelkártya tartozását. Ezt ebben a formában a törvény szerint nem kötelező elfogadni, ugyan a hitel akkor is törlesztettnek minősül, ha visszautasítják.

5. Isla, aki egyébként az Ali G-t, Brünot és Boratot játszó Sacha Baron Cohen felesége, bevallottan gyűlöl vásárolni.

6. A filmet a Hearst Towerben forgatták, ahol a Cosmopolitan magazin főhadiszállása is van. Számtalan nő próbált meg feljutni az épületbe, amikor észrevette, hogy az utcára nyíló ablakokban designer boltok kirakatai látszanak, csak hogy rájöjjön, hogy sajnos ez csak díszlet.

A 12 legstílusosabb nő a filmvásznon

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása ITT és ITT)

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download