WONDER WOMAN 1984 – Magyar szinkronos előzetes (12E)

659

Wonder Woman 1984 (2020) – Előzetes

Fél év múlva ismét láthatjuk Gal Gadotot, amint lasszóval csapkod és verekszik. A jobb DC képregényfilmek közé tartozik a 2017-es Wonder Woman, mely feledtette velünk a gyenge Batman v Supermant és a még gyengébb Suicide Squadot, és reményt adott arra, hogy a DC ha lassan is, de filmek terén is felzárkózhat a Marvel mellé.

A Wonder Woman 1984 ismét jó lehet. A rendezést újra Patty Jenkins intézi, és Gal Gadot is visszatér a főszerepben. A cselekmény szerint Diana a hidegháború idejében konfliktusba kerül a szovjetekkel, illetve a Kristen Wiig által alakított Gepárddal (Cheetah), aki korábban régészként tevékenykedett, de egy rituálé során megszállta egy ősi nép szelleme.

A Comic Con Experience – São Paulo nevezetű brazil rendezvényen hosszas felvezetés előzte meg az új trailer levetítését (mindezt a Twitteren közvetítették élőben), itt pedig nem győzték elégszer hangsúlyozni azt, hogy a ’80-as éveket nem csak a díszletekkel akarták megidézni, hanem a forgatás technikájával is. Ennék érdekében pedig a megszokott CGI megoldásokat a lehető legtöbb esetben profi kaszkadőrök munkájára cserélték. A film 2020. június 4-én kerül a mozikba.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Gal Gadot-ról

(Forrás: gamestar.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download