Jennifer Ehle - Érdekességek a színésznő életéről

Jennifer Ehle – Akire mindenki csak, mint Lizzy gondol

14625

Jennifer Ehle – Érdekességek a színésznő életéről

Honnan ismerem ezt az arcot?” Napokat gondolkozik az ember, miután végignézte A király beszédét. Nem a zseniális Colin Firthről, még csak nem is a sokszínű Helena Bonham Carter-ről, hanem egy háttérben csendesen meghúzódó mellékszereplőről van szó. Ő Jennifer Ehle, a már csak „hatórás” Büszkeség és balítéletként emlegetett klasszikus film felejthetetlen és elbűvölő Elizabeth Bennet-je. Jöjjön tíz lenyűgöző tény az amerikai színésznőről.

Jennifer Ehle - Akire mindenki csak, mint Lizzy gondol

1) Lágyan simogató brit akcentusa miatt Keira Knightley honfitársának hinnénk, holott egy Winston-Salem nevű kisvárosban született, mely történetesen az Amerikai Egyesült Államokban található. „Britül” csak 20 évesen tanult meg, amikor az Egyesült Királyságba költöztek, mert elege lett abból, hogy mindenki azonnal kiszúrta, ő egy amerikai tini.

2) Valójában „vérbeli” angol kisasszony, hiszen édesanyja, Rosemary Harris színésznő Leicestershire-ben, egy brit városkában látta meg a napvilágot.

Jennifer Ehle - Akire mindenki csak, mint Lizzy gondol

3) Összesen 18 iskola padját koptatta diákként az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

4) Ehle-nek két íróval is egészen közeli kapcsolata van. Az egyik édesapja, John Ehle, a másik pedig a férje, Michael Ryan néven ismert.

Jennifer Ehle - Akire mindenki csak, mint Lizzy gondol


Article Tags: · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download