J. K. Simmons legjobb filmjei

A 7 legjobb film J. K. Simmons-tól, amit feltétlenül látni kell

7190

J. K. Simmons legjobb filmjei

J. K. Simmons mindig is jó színész volt, de 2015-ben végleg bekerült a hallhatatlanok közé, amikor is kiérdemelte az Oscar-, és Golden Globe díjat alakításával. Simmons karmesternek tanult mielőtt belekezdett volna a színházi színészkedésbe és eljutott volna a Broadway-ra. TV-s színészet után is elkezdett érdeklődni, és kezdetben olyan szerepekben láthattuk viszont, mint a Különleges ügyosztály; Rossz álmok, vagy éppen a Pókember. A színész a napokban ünnepli 65. születésnapját, melynek alkalmából íme hét film pályafutásából, amit mindenképpen érdemes megnézni. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely J. K. Simmons produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

7. Köszönjük, hogy rágyújtott! (Thank You For Smoking, 2005)

Nick (Aaron Eckhart), az elvált, karrierista édesapa munkája nem könnyű: népszerűsítenie kell a dohányzást. A dohányipari cégek azonban már érzik, hogy a reklámtevékenységüknek befellegzett, valamint újabb és újabb tudományos kutatások igazolják a dohányzás veszélyeit. Ráadásul Marlboro Man is haldoklik, és arra készül, bevallja, hogy tüdőrákos. Nicknek nem csak lobbistaként, de apaként is helyt kell állnia.

Köszönjük, hogy rágyújtott! (Thank You For Smoking, 2005)

6. A zene tovább szól (The Music Never Stopped, 2011)

Apa és fia kapcsolata akkor romlott meg véglegesen, amikor Henry (J. K. Simmons) megtiltotta Gabrielnek (Lou Taylor Pucci), hogy elmenjen egy rockkoncertre. A fiú elszökött otthonról, és az apja csak húsz évvel később hall felőle. Megtudja, hogy Gabriel súlyos beteg. Agydaganata van, a műtét viszont nagyon kockázatos. Ugyanakkor a daganat miatt Gabrielnek nincsenek új emlékei, a múltjában “rekedt”, ráadásul szinte képtelen a kommunikációra. Henry szeretné helyrehozni a kapcsolatát a fiával. Dr. Dianne Daily (Julia Ormond) zeneterápiája az egyetlen, ami segíthet ebben.

A zene tovább szól (The Music Never Stopped, 2011)

5. A könyvelő (The Accountant, 2016)

Christian Wolff (Ben Affleck) egy matekzseni, akinek több érzéke van a számokhoz, mint az emberekhez. Egy kisvárosi irodista álcája mögött szabadúszó könyvelőként dolgozik a világ legveszélyesebb bűnszervezeteinek. Miközben Ray King nyomozó (J.K. Simmons) megpróbál a titokzatos férfi nyomára bukkanni, Christian elvállal egy legális munkát egy robotikai cégnek, melynek könyvelésében a fiatal számviteli ügyintéző (Anna Kendrick) súlyos ellentmondásokat talál.

A könyvelő (2016) kritika - Egy autista szuperhős története

4. Határtalan szerelem (Enas Allos Kosmos, 2015)

A mai Görögországban játszódó Határtalan szerelem három különálló történetben mesél egy-egy külföldi és görög szerelméről. Mindegyik sztoriban egy másik nemzedék lesz szerelmes egy olyan időszakban, amikor egész Dél-Európát súlyos társadalmi-gazdasági válság rengeti meg, ám a szálak végül összefutnak, és együttesen váltanak ki rendkívüli érzelmi hatást a film minden nézőjéből. A Határtalan szerelem ékes bizonyíték arra, hogy lehet akármilyen küzdelmes az emberek élete, nézhetnek szembe bármekkora nehézségekkel, az igazság, a szépség és az emberség ekkor sem pusztul el, és a szerelem a legsötétebb órákban is virágozhat.


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download