Kirstie Alley érdekességek

10 dolog, amit nem gondoltál volna Kirstie Alley-ről

6337

Kirstie Alley érdekességek

Kirstie Alley amerikai színésznő, producer és komikus. A Cheersben való alakításáért Emmy, illetve Golden Globe-díjjal jutalmazták. Számos sikerfilmben szerepelt, mint például a Nicsak, ki beszél?, Gyilkos lövés, Kitúr-lak, vagy éppen a Botcsinálta tanerő. A Wichita-ban született színésznő ma ünnepli születésének a 65. évfordulóját, melynek alkalmából itt az idő, hogy egy picit az Olvasók is jobban megismerjék.

Kirstie Alley érdekességek

1. Kirstie Louise Alley 1951. január 12-én látta meg a napvilágot a Kansas állambeli Wichitában Lillian Mickie és Robert Deal Alley lányaként. Anyja háztartásbeli volt, édesapja pedig egy fűrészáruvállalat tulajdonosa.

2. Kirstie ír felmenőkkel rendelkezik és két testvére van, Colette és Craig.

3. 1979-ben a Match Game c. televíziós játék egyik versenyzője volt, ahol többszörös nyertes lett. 1980-ban megjelent a Password Plus játékban is.

Kirstie Alley érdekességek

4. 1981-ben szülei súlyos autó-balesetet szenvedtek, melyben anyja meghalt, apja pedig súlyosan megsérült.

5. A Szcientológiai Egyház tagja. Elismerte, hogy 1976 és 1979 között kokainfüggő volt, amelyből a Szcientológiai Egyház egyik drog ellenes programja segítségével tudott talpra állni. Azóta ő lett a szcientológiai egyház drog ellenes kampányának képviselője és jelentős összegekkel támogatja az egyházat.

6. A diploma megszerzése után Los Angelesbe költözött, hogy belsőépítészként dolgozzon, azonban mégis a színészkedéssel kezdett el foglalkozni 1979-ben, és csakhamar szerepet kapott a Star Trek című televíziós sorozatban.

Star Trek

7. 2005-ben szerepelt a Fat Actress vígjátékban, melynek középpontjában a média “függősége” áll a celebek súlya iránt. Ugyanebben az évben kiadta saját tapasztalataival teli könyvét, a How to Lose Your Ass and Regain Your Life-ot. Kirstie 45 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. 

8. Kirstie Alley bevallotta az életrajzában, hogy beleszeretett a Nicsak, ki beszél? (1989) forgatása alatt John Travoltaba, de hű maradt a férjéhez.

Nicsak, ki beszél? (1989)

9. 2010-ben elindult saját sorozata a Kirstie Alley’s Big Life (Nicsak, ki hízott meg?), mely bemutatja utazását és folyamatos küzdését a fogyással kapcsolatban, illetve hogy hogyan áll helyt mint egyedülálló anyuka, aki neveli két gyermekét.

10. 1983-ban meg feleségül a színész Parker Stevenson-hoz, aki a Baywatch első néhány epizódjában is szerepet, házasságuk azonban 1997-ben válással végződött.

Kirstie Alley érdekességek

10 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása: www.mafab.hu)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download