FILMEZZUNK.HU
Magyar szinkronnal is itt a Morbius végső filmelőzetese!

Magyar szinkronnal is itt a Morbius végső filmelőzetese!

3485

Morbius (2022) – Előzetes

Morbius, a vámpír is csatlakozik a Marvel/Sony Univerzumához Pókember és Venom mellé. Itt a Jared Leto főszereplésével készülő képregény adaptáció legújabb kedvcsinálója magyar nyelven is, amely még eddig nem látott jeleneteket is tartalmaz:

Az Oscar-díjas Jared Letot láthatjuk a zseniális tudós lángelme, Michael Morbius szerepében, aki egy balul elsült kísérlet következtében valóságos szörnnyé változik. A friss trailer egyelőre igen ígéretesnek tűnik, hamarosan pedig sokkal többet is láthatunk majd a készülő produkcióból. A film rendezői székét Daniel Espinosa foglalhatja el, míg Leto mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Matt Smith, Tyrese Gibson, Jared Harris, Adria Arjona, Corey Johnson, Charlie Shotwell és Al Madrigal.

Ha a legutóbbi magyar nyelvű előzetesre vagy kíváncsi:

A címszereplő karakter az 1971-es Csodálatos Pókember 101. füzetében mutatkozott be, a mozivásznon azonban most láthatjuk majd először szólóban. Azt, hogy Tom Holland Pókembere vajon feltűnik-e majd a filmben, egyelőre nem erősítették meg hivatalosan. A Sony Pókember-univerzumát bővítő képregény-adaptációjának bemutatóját januárról elhalasztották április elsejére, és ez lesz a franchise harmadik filmje a Venom és a Venom 2. – Vérontó után.

15 elképesztő jelenet a számítógépes trükkök előtt és után

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·