Robert Downey Jr. visszatérhet a Marvel Moziverzumába

1724

Robert Downey Jr. visszatérhet a Marvel Moziverzumába

A tavaly áprilisában mozikba került Végjáték sokak számára talán legsötétebb pillanata Vasember önfeláldozása. A rajongók kénytelenek voltak búcsút venni az MCU arcának is tartott Tony Starktól, mindez azonban nem jelenti azt, hogy Robert Downey Jr. ne térhetne vissza a jövőben ikonikus szerepében.

Vasember, Fekete Özvegy

Bár Downey Jr. korábban teljesen elzárkózott attól, hogy újra magára öltse valamikor még a Vasember páncélt, úgy tűnik, hogy mostanra egy kissé meggondolhatta magát. „A háború véget ért számomra” – nyilatkozta korábban, amikor legújabb filmjének, a Dolittle promóján feltették neki a kérdést, amely a fenti visszatérésére vonatkozott.

Egy friss interjú során azonban Downey Jr. már csak tömören fogalmazva annyit mondott mindezzel kapcsolatban, hogy „bármi megtörténhet”.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy Vasember további önálló filmet kapna, de annyi bizonyos, hogy Tony Stark egy kisebb cameo erejéig felbukkan majd az idén áprilisban mozikba kerülő Fekete Özvegyben, de akár a készülő What If…?-ben is szerephez juthat.

Tegyél félre mindent, itt a Fekete Özvegy legújabb előzetese!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download