DiCaprióval és DeNiróval jön Scorsese új filmje!

DiCaprióval és DeNiróval jön Scorsese új filmje!

404

DiCaprióval és DeNiróval jön Scorsese új filmje!

A tavaly nyáron mozikba került Volt egyszer egy Hollywoodban bebizonyosodott, hogy Leonardo DiCaprio és Brad Pitt párosa fantasztikusan tud működni a mozivásznon. Nehéz is elképzelni, mivel is lehetne mindezt fokozni, Martin Scorsesenek azonban van némi ötlete.

DiCaprióval és DeNiróval jön Scorsese új filmje!

A legendás rendező legutóbbi filmje, Az Ír hatalmas sikert aratott az elmúlt hónapok során, Joe Pesci idén Golden Globe jelölést is a magénak tudhatott a legjobb férfi mellékszereplőnek járó kategóriában, Robert De Niro pedig abszolút emlékezeteset alakított a filmben. Scorsese ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem készül vakációzni, hiszen máris nagy erőkkel dolgozik következő filmjén, a Killers of the Flower Moon-on, amely várhatóan 2021-ben kerül majd a mozikban, és amelyben DiCaprio és De Niro is szerepet kap majd.

DeNiro-nak ez lesz a tizedik közös filmje a rendezővel, DiCaprio pedig korábban olyan filmeken dolgozott együtt közösen Scorsesevel, mint a New York bandái és A Wall Street farkasa. A film eddig ismert hivatalos szinopszisa szerint a legendássá vált Osage gyilkosságok és az FBI megalakulásának történetébe, az 1920-as évekbe kalauzolja a nézőt. A rendező több éven át dolgozott közösen a forgatókönyvön, amelyet Eric Roth jegyez. Maga De Niro pedig várhatóan egy negatív karaktert alakít majd a filmben.

14 ikonikus film, melynek főszerepét eredetileg másnak szánták

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download