Gene Hackman érdekességek

12 elképesztő tény a legendás Gene Hackman-ről

7247

7. Gene Hackman eredetileg visszautasította, hogy játsszon a Szóljatok a köpcösnek című moziban, mondván ő nem szokott vígjátékokban szerepelni. Barry Sonnenfeld azt mondta, pontosan ez az a hozzáállás, amit szeretne tőle látni a filmben, azt pedig bízzák a nézőkre, hogy azt viccesnek találják vagy sem.

8. Hackman 2004-ben állt utoljára kamera elé. A színészlegendát három infarktusa pihenésre intette, ami nála három könyv megírását jelentette.

9. 2012. január 13-án a floridai Islamoradal városban biciklizés közben elütötte egy női sofőr. A művészt mentőhelikopterrel szállították kórházba, de zúzódásokkal megúszta a balesetet.

12 elképesztő tény a legendás Gene Hackman-ről

10. Köztudott, hogy rajong az autókért, szinte minden valamirevaló versenyen jelen van. Maga is szívesen ül a volán mögé, vagy kezeli repülője botkormányát.

11. 2012. október 30-án az új-mexikói Santa Feben felpofozott egy hajléktalan férfit, amikor becsmérlő szavakkal illette nejét. A rendőrség önvédelemnek minősítette a pofont, ugyanis a 82 éves filmsztár akkor ütött, amikor támadó mozdulatokat tett feléjük a hajléktalan.

12 A Clint Eastwood rendezte Nincs bocsánat forgatókönyve 20 éve készen volt, amikor valahogy eljutott Gene Hackman kezébe, aki azonnal beleszeretett a történetbe. Hackman végül Oscar-, és Golden Globe díjat is nyert alakításával a legjobb férfi epizódszereplő kategóriában.

12 elképesztő tény a legendás Gene Hackman-ről

15 híres színész, amikor még igazán fiatal volt

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download