Újabb LMBTQ-szuperhős debütálhat a Doktor Strange folytatásában

668

Újabb LMBTQ-szuperhős debütálhat a Doktor Strange folytatásában

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a Doctor Strange második részében a Benedict Cumberbatch megformálta főhős mellett benne lesz az Elizabeth Olsen által alakított Skarlát Boszorkány, és az újabb hírek alapján úgy néz ki, benne lehet majd egy másik Marvel-karakter, America Chavez, azaz Miss America is.

A Marvel hivatalosan bejelentette a negyedik fázis 8 filmjének premierdátumát

The Illuminerdi írta meg, hogy a Marvel castingfelhívása szerint az egyik főszerepre egy tizenéves, spanyolajkú színésznőt keresnek. Ez a leírás a Marvel-képregények több karakterére is illik, de közülük a legismertebb Miss America, a képregénykiadó első latin-amerikai, LMBTQ-szuperhőse, így az ő szerepeltetése tűnik a legvalószínűbbnek. Persze nem zárhatjuk ki, hogy új karaktert kreálnak a filmhez, bár eddig inkább az volt jellemző, hogy a képregényekből emelték át a szereplőket.

A Doctor Strange In the Multiverse of Madness című folytatásnak jelenleg nincs direktora, ugyanis az első részt rendező Scott Derrickson nemrég kreatív nézeteltérésekre hivatkozva távozott a projekttől. Kevin Feige-ék pedig egyelőre nem jelentették be, hogy ki lehet az utódja. A filmet a jelenlegi tervek szerint 2021. május 7-én mutatják be.

A Doctor Strange 2 a Marvel első horrorfilmje!

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download