Harrison Ford főszereplésével jöhet az Indiana Jones 5

Harrison Ford főszereplésével jöhet az Indiana Jones 5

4605

Jöhet az Indiana Jones 5!

A Lucasfilmet irányító Kathleen Kennedy elmondta, hogy az Indiana Jones 5. része nem reboot lesz, hanem a széria folytatása, továbbra is Harrison Ford főszereplésével. Az elmúlt években a stúdió lassan haladt a kalandfilm legújabb részével, melyet számos alkalommal újra kellett írni. Az elvileg Steven Spielberg rendezésében készülő filmnek ráadásul már kétszer is el lett halasztva a premierje.

Érdekességek az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmről

Harrison Ford sajnos nem lett fiatalabb, ami azt jelenti, hogy a színész már 78 éves lesz a nyáron. Emiatt is gondolták azt sokan, hogy a Lucasfilm inkább rebootolja a szériát egy másik színésszel, mintsem egy újabb folytatást készítsen Forddal a főszerepben. Még maga Robert Iger, a Disney vezérigazgatója is azt javasolta 2016-ban, hogy ne szokott folytatás legyen a film. Kennedy elnökasszony viszont a maga részéről elmondta a leendő új filmmel kapcsolatban:

Dolgozunk azon, hogy eljussunk a forgatókönyvig, mert készen állunk az indulásra. De hozzáteszem: ez nem reboot lesz, hanem folytatás még mindig.

Ford egyébként hamarosan újra feltűnik A vadon hívó szava című kalandfilmben. A színész ráadásul azt nyilatkozta korábban, hogy Indiana Jones karaktere csak is az övé, és nem szívesen látna mást ebben a szerepben. Az utolsó Indiana Jones mozi még 2008-ban készült, ráadásul negatív fogadtatásban volt része A kristálykoponya királysága című résznek. Jelenleg a készülő új mozinak még mindig nincs kész forgatókönyve, annak ellenére, hogy David Koepp megerősítette, hogy ismét ő maga dolgozik rajta. Spielbergnek és Fordnak viszont neki kéne állniuk a folytatásnak, hiszen lassan, de biztosan tényleg kifutnak az időből és abban az esetben már valóban csak egy reboot jöhet szóba.

Magyar nyelvű előzetest kapott a Harrison Ford főszereplésével készülő A vadon hívó szava

(Forrás: acinemanias.com)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download