Top Gun 2: Maverick (2020) - Előzetes

Berepült a Top Gun 2: Maverick legújabb filmelőzetese!

1809

Top Gun 2: Maverick (2020) – Előzetes

Megérkezett a Top Gun 2: Maverick vadonatúj filmelőzetese, melyben Tom Cruise visszatér karrierje egyik legikonikusabb szerepéhez. A film főbb szerepeiben Tom Cruise mellett Val Kilmer is visszatér, míg a rendezői széket az Joseph Kosinski foglalhatta el, akinek már volt alkalma együtt dolgozni Cruise-zal a Feledés című sci-fiben.

A produkció a korábbi tervek szerint már idén a mozikba került volna, azonban a Paramount végül hivatalos indoklás nélkül 2020. nyarára halasztotta a premiert. Ahhoz képest, hogy mennyire messze van még a bemutató, elég hosszú ízelítőt kaphattunk abból, mit is várhatunk a filmtől.

A film hivatalos szinopszisát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, így a sztori részletei sajnos még nem ismertek. Annyi mindenesetre biztos, hogy a történet 34 évvel az első rész után játszódik majd, Peter “Maverick” Mitchelle pedig a Top Gun új kiképzőtisztjeként próbálja egyengetni Goose fiának, Bradley-nek a karrierjét, aki apja nyomdokaiba kíván lépni. Az említettek mellett a további szerepeket Jennifer Connelly, Jon Hamm, Miles Teller, Glen Powell és Manny Jacinto alakítják. A Top Gun 2: Maverick 2020. júliusától látható a hazai mozikban.

10 Tom Cruise film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download