Befutott a legújabb James Bond-film magyar szinkronos filmelőzetese!

Baromi ütős az új James Bond-film vadonatúj előzetese!

1751

007 Nincs idő meghalni (No Time to Die, 2020) – Előzetes

Kellemes meglepetésben volt része a kosárlabda-rajongóknak. Aki nézte az NBA All Star-gáláját, az meglepve konstatálhatta, hogy az egyik reklámszünetben leadásra került a 25. James Bond-film, a 007 Nincs idő meghalni legújabb előzetese, ami ugyan tévés hosszúságú, azonban még így is tartalmaz olyan snitteket, amiket még nem láthattunk.

A 007 Nincs idő meghalni cselekménye szerint Bond a visszavonulása után sem tud nyugodni, egy régi barát keresi fel Jamaikában, mert szükség van a szolgálataira egy elrabolt tudós kiszabadításához. A filmben Daniel Craig természetesen ötödjére is vissza fog térni 007-esként, és nem csak őt láthatjuk újra, hanem Ralph Fiennest (M), Lea Seydoux-t (Madeleine), Naomie Harrist (Moneypenny), Ben Whishaw-t (Q) Rory Kinneart (Tanner) és Jeffrey Wrightot (Felix Leiter) is.

Az újonnan érkezik között pedig ott lesz Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Arma, David Dencik, Lashana Lynch. A főgonoszt, Safint Rami Malek alakítja. A hazai premier 2020. április 9-én lesz.

Minden idők 5 legjobb James Bond mozija

(Forrás: sg.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download