Jensen Ackles érdekességek

15 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Jensen Acklesről

7695

Jensen Ackles érdekességek

Jensen Ackles egy amerikai származású színész, akinek a legismertebb szerepe az Odaát című sorozatból Dean Winchester karaktere. A sorozat sztárja ma ünnepli 42. születésnapját, így elhoztunk róla néhány ismert és kevésbé ismert tényt és érdekességet.

Jensen Ackles érdekességek

1) Angol, ír és skót felmenőkkel is büszkélkedhet.

2) Azért kapta a Jensen nevet, mert szülei úgy gondolták, ez egy egyáltalán nem mindennapi név. Három napig gondolkodtak azon, hogy nevezzék el: aztán a templomban meglátták, hogy aki utoljára iratkozott fel a templomban, a Jensen nevet viselte – innen kapta nevét.

Jensen Ackles érdekességek

3) Jensen édesapja ismert színész volt a városban, ezért Jensen gyermekkorának is része volt a színészkedés, annak ellenére, hogy a gimnáziumig nem is igazán akart színészi pályára lépni.

4) Négyévesen kezdett modellkedni, majd később abbahagyta, de 10 évesen újrakezdte. Jensen négy éves korában a Nabisco, a RadioShock és a Wal-Mart reklámainak modellkedett, aztán tíz éves koráig egyáltalán nem tűnt fel sehol. Az iskolai barátai csúfolták, de amikor tizenhat évesen megvette a fizetéséből az első kocsiját, már senki nem nevetett.

Jensen Ackles érdekességek


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download