A vártnál sokkal később jön a Sherlock Holmes 3

Az eredeti színészpárossal jön a Sherlock Holmes 3!

3227

Jön a Sherlock Holmes 3!

Tavaly robbant a hírt, hogy a Warner végre zöld utat adott a Sherlock Holmes 3-nak, nem sokkal később pedig már a film premierdátumát is kitűzték. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a csúszást, azonban a legújabb hírek szerint a film egy teljes évvel a tervezett után, vagyis 2021. december 21-én érkezik majd a mozikba.

Robert Downey jr. és Jude Law - Sherlock Holmes (2009)

Robert Downey Jr. és Jude Law már aláírt a produkcióhoz, Chris Brancato pedig időközben már a forgatókönyvvel is elkészült, az eddigi részeket randező Guy Ritchie azonban nem tér vissza a direktori székbe, helyette az a Dexter Fletcher dirigál, aki legutóbb a Rocketman-t rendezte, de neki köszönhetjük az Eddie, a sas című filmet is.

A Sherlock Holmes 2009-ben debütált a mozikban, A vasember után ismét a csúcsra kerülő Downey Jr. és Law párosa világszerte pazarul teljesített, ami a Warnernek 524 milliós összbevételt jelentett. Nem is kellett sokáig várni a folytatásra, 2011-ben már jött az Árnyjáték, melyért már kevésbé rajongtak a kritikusok, azonban a nézők 545 milliót költöttek el rá a mozipénztáraknál.

Vasember – Avagy ki Robert Downey Jr.

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download