Befutott a Fekete Özvegy végső filmelőzetese!

2815

Fekete Özvegy (Black Widow, 2020) – Előzetes

Megérkezett a Fekete Özvegy, azaz a Black Widow című Marvel-film vadonatúj előzetese. És mondanunk sem kell, hogy azok zöme, aki már megnézte a trailert, szerette is azt, amit lát benne, így minden bizonnyal ennek a filmnek sem lesz gondja a nézettségével. Főleg, hogy Natasa karaktere mellett még jó pár Marvel-figura tűnik fel benne. (A mi szívünket pedig a budapesti forgatás képei dobogtathatják meg.)

A Marvel moziverzumának 4. fázisában érkezik a mozikba Natasha Romanoff, ismertebb nevén Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) szólófilmje, melyben végre fény derül a címszereplő sötét múltjára. Fekete Özvegy ellenfele egy zsoldos, a Kiképző lesz, aki különleges képességeinek köszönhetően azonnal le tudja másolni mások mozdulatait.

Mint ismert, a Marvel Studios több éve dolgozik legalább egy tucat önálló film tervén, a Fekete Özvegyen (Black Widow) például már minimum 2014 óta – a gyümölcsre csak hat évet kellett várni. A Magyarországon forgatott alkotás szkriptjét Jac Schaeffer írta, a főszereplője pedig természetesen Scarlett Johansson Natasa Romanov szerepében. A rendező Cate Shortland volt.

A Marvel Univerzum két sztárja is támogatja karaktereik leszbikus viszonyát

(Forrás: sg.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download