Kiderült, miről fog szólni a John Wick 3

Keanu Reeves főszereplésével jön a John Wick 4!

7009

Jön a John Wick 4!

Míg a Lionsgate nem sokkal a John Wick: 3. felvonás – Parabellum sikere után már rá is állt arra, hogy elkészítse a további folytatást, így egészen hamar megkapta a negyedik rész 2021. május 21-ei premierdátumot. Külön érdekesség, hogy egy másik nagy Keanu Reeves klasszikus, a Mátrix 4 is ugyanezen a napon kerül majd a mozikba.

John Wick 3. - Filmkritika (John Wick 3. - Parabellum) 2019

A John Wick harmadik részének bevételeit már az előzetes elemzések alapján is közel 40 millió dollárra becsülték, a film azonban minden képzeletet felülmúlva a nyitóhétvégén 57 millióval zárt a kasszáknál. Maga a rendező pedig még a Cannes-i Filmfesztiválon adott nyilatkozatában elárulta, hogy a film további folytatásának elkészítése nagyban függ a harmadik rész sikerétől.

A produkció előkészületei már most javában zajlanak, a filmben nagy eséllyel pedig újra feltűnhet majd Halle Berry és Asia Kate Dillon. Keanu Reeves mellett ugyanakkor a már korábbról is jól ismert arcok is visszatérhetnek, többek között Ian McShane, Lance Reddick és Laurence Fishburne. Bár a film szinopszisával kapcsolatban egyelőre nincsenek további információk, a közeljövőben sokat fogunk még hallani a John Wick 4 munkálatairól.

Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download