Befutott a Dzsungeltúra legújabb filmelőzetese!

1989

Dzsungeltúra (Jungle Cruise, 2020) – Előzetes

Megérkezett a Dzsungeltúra vadonatúj filmelőzetese, mely igen látványos, nagyszabású kalandfilmet ígér. A 2006 óta dédelgetett projekt valahol A Karib-tenger kalózai és az Indiana Jones között helyezkedik el félúton, a ’20-as években játszódó történet magába foglalja a kincsvadászatot, a lehengerlő akciójeleneteket és a humort, ez a hármas kiegészülve a főszereplőkkel pedig nagyon biztos recepteken tűnik, amire akár egy egész franchise-ot is fel lehet építeni. A Disney pedig nyilvánvalóan nem is tűzött ki maga elé kisebb célt ennél.

Ami a sztorit illeti, főhősünk Frank egy folyami hajós, akit felbérel egy tudós, aki fel akarja kutatni a dzsungel mélyén található különleges erővel bíró Életfát. Csakhogy egy német expedíció is épp erre pályázik, arról nem is beszélve, hogy a dzsungel lakó sem nézik jó szemmel a betolakodókat.

A Jaume Collet-Serra rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Dwayne JohnsonEmily Blunt, Paul Giamatti, Édgar Ramírez, Jesse Plemons, Quim Gutiérrez és Andy Nyman. A Dzsungeltúra 2020. július 23-tól látható a magyarországi mozikban.

10 Dwayne Johnson film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download