Minden idők 12 legjobb Bruce Willis filmje

40289

Bruce Willis legjobb filmjei

Boldog szülinapot Bruce! A híres, Németországban született színész ma ünnepli 65. születésnapját. Színészi pályafutása alatt rengeteg filmet elvállalt, jókat és rosszakat is egyaránt. Az utóbbi időszakban sajnos már csak gyengébb produkciókat láthattunk tőle, ám mi születésnapja alkalmából összeszedtük a karrierje során készített legjobb filmeket. Íme Bruce Willis tizenkét legjobb filmje.

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Bruce Willis produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

12. A nap könnyei (2003)

Az az Antoine Fuqua rendezte ezt a háborús drámát, aki olyan akciófilmekkel bizonyított már, mint a kőkemény Kiképzés, vagy a Mark Wahlberg főszereplésével készült Orvlövész. A történetben Waters főhadnagyot (Bruce Willis) Nigériába küldik, hogy kiszabadítsa az országban rekedt amerikai állampolgárokat. Mikor a nigériai demokratikus kormány megbukik, a hatalmat katonai szervezetek ragadják magukhoz. Waters Dr. Lena Kendricks (Monica Bellucci) megmentésére indul, de a nő csak akkor hajlandó a férfival tartani, ha ő hajlandó a körülbelül 70 menekültből álló tábort Kamerunba vezetni.

A nap könnyei 2003

11. Red (2010)

Eddigi utolsó nézhető akciófilmje Bruce-nak. Világviszonylatban 1 millió dollár választotta el az alkotást a 200 milliós összbevételtől, így nem kellett sokat várni a folytatásra. A Red sztorija a következő: A CIA fekete múltú ex-ügynöke, Frank Moses (Bruce Willis) visszavonultan élné nyugdíjas éveit, ám régi munkáltatója ráküld egy hi-tech szuper-bérgyilkost, hogy így “biztosítsa” Frank hallgatását bizonyos ügyekről. Moses ezzel nagyon nem ért egyet, ezért összerántja a régi csapattársakat (Morgan Freeman, Helen Mirren, John Malkovich), hogy pontot tegyenek az ügy végére úgy, hogy ők lehetőleg túléljék az akciót.

Red (2010)

10. Túl a sövényen (2006)

Bruce 2006-ban beadta a derekát és egy fantasztikusra sikeredett meséhez kölcsönözte a hangját. Olyannyira jól sikerült az animációs film, hogy csak Amerikában 155 millió dollár értékben váltottak rá jegyet a moziba vágyók. Szülinaposunk a nagy-dumás, dörzsölt mosómedvének, azaz Sticklinek adta kölcsön a hangját. Ő az, aki megpróbál segíteni a sok-sok állatnak eljutni a sövény egyik oldaláról a másikra. Ezután megindulnak az izgalmas zsákmányszerző akciók, csakhogy hamarosan felbukkan egy hisztis háziasszony, egy profi féregirtó, és egy irtó mérges mackó is.

túl a sövényen 2006

9. Hart háborúja (2002)

William McNamara (Bruce Willis) ezredes német hadifogságba esik, és mint a tábor legmagasabb rangú amerikai tisztje, ő veszi át a vezetést honfitársai között. Igyekszik tartani a lelket embereiben, és hű maradni közös eszméikhez – mindezt egy olyan helyen, ahol az emberi méltóságot könnyű sárba tiporni, különösen egy olyan kegyetlen német ezredes felügyelete alatt, mint Werner Visser (Marcel Iures). McNamara egy pillanatra sem felejti kötelességét, s csak az alkalmas percet várja, hogy visszavághasson az ellenségnek. Mikor gyilkosság történik a táborban, váratlan lehetőség adódik, hogy veszélyes tervét valóra váltsa. Egyik társuk eltereli Visser és az őrök figyelmét, ő pedig nemcsak a menekülést tűzi ki célul, hanem a közeli lőszerraktárat is el akarja pusztítani. Az akció sikere jórészt a fiatal Tommy Hart (Colin Farrell) hadnagytól függ. A hősies vállalkozás során McNamara mindent megtesz, hogy véghezvigye a küldetést…

Hart háborúja (2002)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download