Minden idők 12 legjobb Bruce Willis filmje

38901

4. Ponyvaregény (1994)

Két idősödő, szabadszájú gengszter Vincent (John Travolta) és Jules (Samuel L. Jackson) épp főnöküknek szereznek vissza egy aktatáskát. A bokszoló, Butch (Bruce Willis) a hírhedt maffiafőnök, Marsellus Wallace (Ving Rhames) átvágását tervezi. Egy piti rablópáros egy étterem kirablására készül. És a szálak összefutnak…

Ponyvaregény (1994)

3. Az utolsó cserkész (1991)

Bruce Willisről elsőként az akció jut eszünkbe. Erre a negyedik helyezett, 91-es film lehetne a legjobb példa, ha nem lenne az a bizonyos McCLane. Következő a történet: A kiábrándult magándetektív titkosszolgálati pályafutása akkor ért véget, amikor vitába szállt egy korrupt politikussal. A sors összehozza a szintén mélyponton levő egykori profi rögbijátékossal (Damon Wayans), akinek megölik a barátnőjét. Kényszerű szövetségükből lassacskán barátság születik, s ezt a kötődést tűz, láng és néhány ezer géppisztolygolyó edzi meg.

Az utolsó cserkész 1991

2. Bérgyilkos a szomszédom (2000)

“Tulipán” csípte meg az ezüstérmet. Hogy miért Tulipán? Oznak (Matthew Perry) becézett Nicholas Oseransky kiégett, házasságába belefáradt fogorvos, aki sivár és eseménytelen életet él. Ekkor azonban beköltözik a szomszédba Jimmy “Tulipán” Tudesky, azaz Bruce Willis a maffia bérgyilkosa, Oz pedig zavaros bosszúdrámába keveredik.

Bérgyilkos a szomszédom 2000

1. Die Hard – széria (1988-2013)

Azt hiszem ezzel nem okoztam meglepetést. El lehetne Bruce Willis filmográfiájának első helyén képzelni mást? Nem valószínű. John McClane-el filmes pályafutása alatt összeforrt a neve Bruce-nak. A történet olyan egyszerű, hogy van egy kiégett ex-rendőr, aki mindig rosszkor van rossz helyen, és mindig neki kell megmentenie a “világot”. Ez a sztori már ötször megismétlődött, bár azt gondolom, hogy az eddigi utolsó felvonást, a Magyarországon forgatott 2013-as részt, az alkotók ha lehetne újraforgatnák. Az biztos, hogy a Drágán add az életed! méltó aranyérmese a Bruce Willis produkciókból összeállított listánknak!

Drágán add az életed! (1988, Die Hard)

20 színész, akik röhejesen néztek ki a karrierjük kezdetén

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Bruce Willis produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása: filmkatalogus.hu)

//batigoool//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download