Az eredeti színészpárossal jöhet a Kalandférgek 4!

Az eredeti színészpárossal jöhet a Kalandférgek 4!

235

Jöhet a Kalandférgek 4!

Lesz valaha is negyedik része a Kalandférgek szériának? Ha a film egyik főszereplőjén, Kal Penn-en múlna, akkor a válasz egyértelműen igen. Penn a napokban, a Variety-nek adott interjújában a következőket mondta: „Szeretnénk egy negyedik filmet csinálni. John Cho (a film másik főszereplője – a szerk.) és én minden alkalommal erről beszélünk. Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg – akik mind a három rész forgatókönyvét írták – mindannyian szeretnék, ha még egyet összehoznánk.”  – mondja Penn.

Az eredeti színészpárossal jöhet a Kalandférgek 4!

Az interjú során szót ejtett arról is, hogy a jelenlegi koronavírus helyzetet próbálják pozitívan kihasználni: “A jelenlegi helyzetet próbáljuk arra használni, hogy megtaláljuk a megfelelő időpontot, hogy elkezdhessük a negyedik rész munkálatait. Már a helyszíneket is keresgéljük.” Penn azt is hozzátette, ha jön a Kalandférgek 4, az mindenképpen valamelyik streaming szolgáltatóra fog jönni, ugyanis szerinte az emberek sokkal jobban szeretik az otthoni kényelmet, mint, hogy elmenjenek moziba.

Az első rész 2004-ben érkezett a mozikba, majd ezt követte két folytatás is. A Kalandférgek 2. – Öbölből vödörbe 2008-ban, míg a harmadik epizód, a Kalandférgek karácsonya 2011-ben debütált a filmszínházakban.

20 híres színész, akik visszautasították életük nagy szerepét

(Forrás: Imdb)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download