A Doctor Strange 2 a Marvel első horrorfilmje!

A Doctor Strange 2 lehet a Marvel első horrorfilmje!

8715

A Doctor Strange 2 lehet a Marvel első horrorfilmje!

A Penge után a Marvel egy újabb keményebb produkciót kíván elkészíteni a negyedik fázisban. Már nagyban zajlanak a munkálatok a Doktor Strange folytatásának háza táján, amely várhatóan horrorisztikusabb lesz majd, mint bármely eddigi film a Marvel filmes univerzumából.

Doktor Strange (Doctor Strange, 2016) - Előzetes

A Variety beszámolójából az is kiderült, hogy a Doctor Strange 2. a jelenlegi tervek szerint is júniusban kezd el forogni, a stáb pedig azon van, hogy addigra megtegyék az összes szükséges előkészületet. Ehhez elővigyázatosságból a személyes találkozók helyett videóhívásokon keresztül tartanak megbeszéléseket. Nem lehet egyszerű dolguk, ugyanis az eredetileg felkért író-rendező Scott Derrickson az év elején távozott a produkció éléről. Azóta a Loki-sorozat írója, Michael Waldron dolgozik a forgatókönyvön, és a pletykák szerint Sam Raimi ülhet a direktori székbe.

A közelmúltban távozott rendező a tavalyi San Diegó-i Comic Conon árulta el, hogy a Doktor Strange 2 film merőben más lesz, mint az előző rész. „Elkészítjük az első ijesztő Marvel filmet!” – jegyezte meg még akkor a rendező. Úgy tűnik tehát, hogy a stúdió a jövőben még inkább elmerül majd a műfaji elemekben, a Pókember coming-of-age vagy épp A Hangya heist filmek után horrofilmek is érkezhetnek az MCU-ban, hiszen azt is tudjuk már, hogy a negyedik fázis részeként elkészül a Penge is. Bár egyelőre nem ismert az új Doctor Strange szinopszisa, az már tudható, hogy Benedict Cumberbatch mellett Elizabeth Olsen is szerepet kap majd a filmben Skarlát Boszorkányként. Reméljük a rendező váltás nem lesz hatással a produkció horrorisztikusabb hangvételére. A Doctor Strange 2-t várhatóan 2021. május 7-én mutatják be az amerikai mozik.

16 kép, ami megmutatja, hogyan néztek ki eredetileg a Marvel karakterek


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download