Ez a 12 filmsztár majdnem életét vesztette forgatás közben

Leonardo DiCaprio halálközeli élményeiről mesélt

1709

Leonardo DiCaprio halálközeli élményeiről mesélt

Leonardo DiCaprio arról beszélt nemrég, hogy élete során többször is előfordult már, hogy farkasszemet nézett a halállal. Az Oscar-díjas színész listáján egy nagy fehér cápával való találkozás, egy repülőgép motorjának felrobbanása és egy majdnem végzetes ejtőernyős tandemugrás is szerepel.

Leonardo DiCaprio

Amikor Dél-Afrikában búvárkodtam, egy nagy fehér betört a ketrecembe. A testének legalább a felét sikerült beszuszakolnia, és elkezdte csattogtatni felém a fogait. Úgy kartávolságra volt tőlem, és ötször-hatszor harapott bele a vízbe” – mesélte az első esetről a történetet.

A második esetnél egy Delta járat első osztályán utazott, amikor a szeme láttára robbant fel a repülőgép motorja (a pilóta azonban sikeres kényszerleszállást hajtott végre).

Végül pedig DiCaprio akkor került még bajba, amikor oktatójával ejtőernyős tandemugrást hajtott végre – összegabalyodott és nem akart kinyílni az ejtőernyő zsinórja, és a szorult helyzetet csak az utolsó pillanatban sikerült megoldani. Szóval elmondható, annak ellenére, hogy a filmekben DiCaprio az egyik olyan színész, aki a legtöbbször hal meg, a való életben egy igazi túlélő.

9 film, amit még Leonardo DiCaprio sem élt túl


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download