Samaritan

Sylvester Stallone megkapja a saját szuperhősös filmjét!

8297

Sylvester Stallone megkapja a saját szuperhősös filmjét

Sokunk kedvence, Sylvester Stallone szinte minden szerepben megmutatta már a tehetségét, de az kimaradt, hogy igazi szuperhős legyen. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Sylvester Stallone új filmen dolgozik, ráadásul első alkalommal láthatjuk az akciósztárt szuperhős szerepben. Az utóbbi időben azonban meglehetősen csendes volt a Samaritan háza tája. A sztoriról annyit lehetett tudni, hogy egy fiatal srác kedvenc szuperhőse nyomába ered, akinek évekkel korábban teljesen nyoma veszett miközben megpróbálta megmenteni a világot.

Samaritan

A színész hivatalos Instagram oldalán érkezett egy friss forgatási fotó, amelyen szemmel láthatóan szétcsap néhány rosszfiú között, nehéz azonban elvonatkoztatni attól, hogy a kép hangulatában is A sebezhetetlent idézi. Stallone mellett olyan nevek is felbukkannak majd a filmben, mint Natacha Karam, Martin Starr, és Moisés Arias.

Kevés olyan színész van, akik szinte az egész pályafutásuk alatt folyamatosan relevánsak tudtak maradni, ráadásul többször is filmtörténelmet írtak.

Sylvester Stallone ilyen, hiszen megalkotta nekünk a nagyvászon legjobb boxolóját, Rocky Balboa-t, és az akcióhősök etalonját, Rambo-t. A 73 éves legenda szinte mindenben kipróbálta magát, viszont a rajongók nagy bánatára még sosem vállalt igazi szuperhős szerepet, pedig valljuk be, a fizikuma bőven megvan hozzá még most is. Igaz, hogy ő volt Dredd Bíró, de az nem ugyanaz, és nagyon sajnálatos, hogy sosem kapott ilyen lehetőséget, és a filmekben egyszerű emberként kellett mindig megmentenie a világot. A filmet Bragi F. Schut írja, akinek legutóbb a Végtelen Útvesztőt is köszönhettük, és Stallone annyira bízik ebben a projektben, hogy nem csak a főszerepet vállalta el, de ő lesz a producer is. A premierre pedig várhatóan nem kell majd sokáig várni, hiszen a tervek szerint a film 2020. december 11-én kerül majd a mozikba.

Sylvester Stallone 10 legjobb filmje

Forrás: noizz.hu


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download