10 érdekesség, amit nem gondoltál volna Kristen Stewart-ról

26112

Kristen Stewart érdekességek

A ma 30 éves Kristen Stewart megosztó személyiség, hiszen az Alkonyat-filmek Bella Swanjaként tinibálvány, biszexuális divatikonként pedig művészfilmes múzsa.

Kristen Stewart érdekességek

1) Kristen Los Angeles egyik legmenőbb részén nőtt fel a tévéproducer John Stewart és az ismert filmrendező és forgatókönyvíró, Jules Mann-Stewart gyerekeként. A pár mindent megadott a kislánynak és két testvérének: a házukat például Alice Csodaországban tematikára terveztették meg és rendezték be – és amikor a gyerekek kinőtték, 1,75 millió dollárért dobták piacra.

2) Már 7 évesen szerepelt mindenféle filmben és reklámban, de a sikert végül a 2002-es Pánikszoba hozta meg, ahol Jodie Foster lányát játszotta – tegyük hozzá, az ő játéka volt kettőjük közül az izgalmasabb. David Fincher állítása szerint Kristen Stewart több mint 7 cm-t nőtt a forgatás alatt, ugyanis a forgatás kezdetén Kristen kisebb volt Jodie Fosternél, a végére viszont lehagyta.

Kristen Stewart érdekességek

3) A 2007-es A hírnök című horror – vagy nevezzük természetfeletti thrillernek – óriási bukás volt, és pár olyan filmet is csinált, amire jó eséllyel ő maga sem emlékszik. Már amikor úgy nézett ki, hogy búcsút mondhat karrierjének, jött az Alkonyat saga!

4) Aligha kell bemutatnunk Bella Swant, a tök átlagos lányt, aki a vámpírok és farkasemberek között őrlődik naphosszat, és a 2008-ban indult, érthetetlenül sikeres sorozat hihetetlenül népszerűvé tette Stewartot. Kristen Stewart jó sportoló, röplabdázni kifejezetten jól tud, ezért nehezen tudta hozni az ügyetlen karaktert. Stewart a film forgatása alatt töltötte be a 18. életévét. Szülinapja alkalmából tortát, és egy egész éjszakán át tartó forgatást kapott.


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download