Alita: A harc angyala (2019) - Filmkritika

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Alita: A harc angyala 2!

4028

Jöhet az Alita: A harc angyala 2!

A színészeken nem múlna az Alita: Battle Angel folytatása. A szereplők közül ezúttal Christoph Waltz jelezte azt, hogy ő abszolút benne lenne az Alita: A harc angyala 2. részének elkészítésében – erről a Collidernek adott interjújában beszélt. De ő is azt tette hozzá, hogy egyelőre nem hallott semmit róla, ami őszintén szólva meglepte. Tavaly nyáron egyébként megírtuk, hogy nincs sok esély a második részre, akkor nem nagyon volt mozgolódás annak kapcsán, hogy elkészülhessen, és a főszereplőt alakító Rosa Salazar is azt mondta el, hogy őt nem kereste meg senki egy esetleges folytatás ötletével. Persze hivatalosan semmit sem nyilatkozott a gyártó stúdió, de minden jel arra utalt, hogy egy újabb “100/300 milliós”, franchise-kezdésnek tervezett film marad egyke.

Alita: A harc angyala (2019) - Filmkritika

Az Alita ugyanis Amerikában 86, a világ többi részén pedig 319 millió dollár bevételt hozott, azonban mindez nem sokat ért a 170 (más források szerint 220) milliós költségvetés fényében, ilyen eredmények mellett a Foxnak nem biztos, hogy megérné a második rész elkészítése. Elég csak arra gondolni, hogy például a 160 milliós Warcraft 47+386 millió dollárra nem kapott második részt (főleg azért, mert a nemzetközi bevétel nagyja a sokkal nagyobb sajátrészt kapó Kínában landolt), 9 éve a Perzsia hercege 90+245 millió dollárra nem kapott (200 milliós költségvetés).

Más kérdés, hogy például a Tűzgyűrűnek 101+309 millió dollárra, majdnem 200 milliós költségvetésre összejött a folytatás, igaz utóbbi eset tanulságos is lehet, hiszen a gyártó azóta megbánhatta a döntését, hiszen mindössze 50 millió dollárral sikerült csökkenteni a költségvetést, a film bevételei viszont 60, illetve 231 millió dollárra estek vissza Amerikában, illetve Amerikán kívül. Szóval, bárhogy is nézzük, a színészek nagyon szeretnének egy folytatást, reméljük, hogy össze is fog jönni.

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

(Forrás: sg.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download