Venom (2018) - Előzetes

Megvan a Venom 2 premierdátuma és az új címe!

949

Megvan a Venom 2 premierdátuma és az új címe!

Az eredeti dátumhoz képest sajnos sokat csúszik a Venom 2 premierdátuma is, ami nem meglepő. Tom Hardy főszereplésével a filmet már leforgatták, de utómunkálatok még vannak. A filmet Andy Serkis fogja rendezi. A Venom első része 700 millió dolláros bevételt jelentett, így nem volt kérdés, hogy lesz folytatása a filmnek.

Venom (2018) - KRITIKA

A COVID-19 miatt rengeteg premier csúszik és ez alól a Venom folytatása sem kivétel. Eredetileg 2020. október 2-án tervezték bemutatni a filmet, de a Sony elhalasztása miatt végül 2021. június 25-ig eltolták. Külön érdekesség, hogy Jared Leto főszereplésével készült Morbius-film is csúszik, ugyanis csak jövő márciusban érkezik a mozikba. És hogy ez miért fontos?

(SPOILER VESZÉLY A KÖVETKEZŐKBEN!) Mert Venom és a Morbius állítólag szorosan összefügg majd, sőt szárnyra kapott az a hír, miszerint az első rész stáblista utáni jelenetében bemutatkozó Cletus Kasady/Vérontó a Morbiusban szökik meg a börtönből.

A másik fontos hír, hogy a Venom 2-nek megvan az új címe Venom: Let There Be Carnage (azaz Venom: Legyen vérontás).  A cím Woody Harrelsonra utal, a megformált gonosztevőre.

Jelen állás szerint a folytatásfilm három héttel a harmadik Pókember-film előtt kerül a mozikba, amennyiben azt nem csúsztatják el előbb-utóbb.

Szerző: MéziMcFly

A Marvel elkészíti az Ezüst Utazó filmet!


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download