Charlize Theron lehet a következő Halálos iramban spin-off főszereplője

Megvan, hogy kiről fog szólni a következő Halálos iramban spin-off!

2954

Megvan, hogy kiről fog szólni a következő Halálos iramban spin-off!

A DVD lejátszókat rabolgató utcai versenyzők története totálisan felrobbant és az egyik legismertebb és legsikeresebb akció-franchise-á nőtte ki magát. Az Universal Pictures üti is a vasat keményen. Miközben tavaly kaptunk Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével egy kimondottan humoros és akciókkal teli spin-offot, addig idén mutatták volna be a Halálos iramban 9. (!!!) részét. Sajnos, a már ismert ok – koronavírus – miatt ezt halasztani kellett, de előzetest kaptunk már hozzá, amely alapján egy újabb őrületre számíthatunk. Ha mindez nem lenne elég, akkor most még egy ötlet került az asztalra.

10 érdekesség az Oscar-díjas Charlize Teron színésznőről

A THR értesülései szerint a stúdió egy női spin-offban gondolkozik, amelynek főszereplője Charlize Theron karaktere, Cipher lenne, akivel a Halálos iramban 8-ban találkozhattunk először. Mivel bejött a legutóbbi vállalkozásuk, a Hobbs és Shaw, ezért valószínűleg semmi sem állítja meg őket attól, hogy tovább bővítsék a repertoárjukat.

Nem ez az első alkalom, hogy női Halálos iramban film került terítékre. Korábban Michelle Rodriguez karakterének terveztek hasonló filmet adni, de abból végül nem lett semmi. Kíváncsian várjuk, hogy ebbe a projektbe vajon őt is bevonják-e vagy teljesen eltávolodnak az eredeti “családtól”.

16 híresség, aki nyíltan beszél az Istenbe vetett hitéről


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download