Az eredeti színészpárossal jön a Sokkal több mint testőr 2!

1079

Jön a Sokkal több mint testőr 2

Ryan Reynolds igazán sűrű időszakot tudhat maga mögött, hiszen olyan filmekben szerepelt mostanában, mint a Halálos iramban: Hobbs és Shaw vagy a Six Underground – Hatan az alvilágból. A koronavírus járvány miatt azonban sok késést fog elszenvedni a Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek szereplésével érkező Sokkal több mint testőr folytatás, a The Hitman’s Wife’s Bodyguard, amely már idén augusztusban debütált volna, ám a körülmények miatt átpakolták 2021. augusztus 28-ra.

Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard, 2017)

A 2017-es Sokkal több mint testőr története a világ legjobb testőréről és legfőbb ellenségéről, a világ legjobb bérgyilkosáról szólt. A komikumot és izgalmat pedig az szolgáltatta, hogy e két nemezist a közös ügy egy oldalra szólít. A film 2017 egyik nagy meglepetése volt, hiszen surranópályán vált sikeressé. Legalábbis a 30 millió dolláros költségekhez mérten a 177 millió dolláros bevételt azért már el lehet vaskos sikernek is könyvelni.

A folytatásban visszatérnek a fontosabb szereplők, így Ryan Reynolds mellett természetesen Samuel L. Jackson és Salma Hayek is. Mellettük is egész parádés színészgárdára lehet számítani: Morgan Freeman, Antonio Banderas, Richard E. Grant és Frank Grillo is szerepelni fog. A rendezői széket ezúttal is Patrick Hughes foglalta el, aki ismét Tom O\’Connor forgatókönyvéből dolgozott.

10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download