Jöhetnek a Sötét Bosszúállók?

Jöhetnek a Sötét Bosszúállók?

10970

Jöhetnek a Sötét Bosszúállók?

A The Independent számolt be elsőként “Roger Wardell” szivárogtatásáról, és bár az ilyet mindig érdemes fenntartásokkal kezelni, az illető komoly bizalmat élvez, mióta tavalyelőtt decemberben gyakorlatilag a Bosszúállók: Végjáték cselekményének összes fontosabb fordulatát leleplezte.

Visszatér a halálból a Marvel közönségkedvenc karaktere?

Wardell ezúttal a Marvel moziverzumának negyedik fázisáról osztott meg információkat, melyek alapján komoly változásokra számíthatunk a stúdiótól. Legfőképp abban, hogy a Marvel ezentúl inkább a kisebb, személyes történetekre fókuszál majd ahelyett, hogy tíz év alatt ismét felépítsen egy mindenkinél nagyobb főgonoszt, mint Thanos esetében, valamint a jövőben egyértelmű válaszfal lesz a földi és a más bolygókról származó karakterek és történetei között. Ha hihetünk Wardell szavainak, a következő nagy földi nemezis Norman Osborn lesz.

A forrás néhány egyértelmű dologra is rávilágított, melyekről vagy eddig is tudtunk, vagy sejtettük, beleértve a Fekete Özvegy,  Az örökkévalók, a Fekete Párduc 2, a  Shang-Chi,  a Doctor Strange 2, a Nova és A galaxis őrzői 3  című filmeket. Ezen kívül készülőben van még egy új Thor mozi, a Hangya 3 és természetesen Marvel Kapitány  története is folytatást fog kapni.

Amik viszont ezeknél is érdekesebbek, azok a New Avengers (Új Bosszúállók), a Young Avengers (Fiatal Bosszúállók) és a Dark Avengers (Sötét Bosszúállók) filmek, melyekről ugyan nem osztott meg további információkat, de más forrásból korábban még nem hallhattunk a Marvel ezen terveiről.

Az iménti felsorolás egy további új címet is tartalmaz, Novát, melynek főszereplője az intergalaktikus rendőrség, a Nova Corps egy tagja, akinek a története a képregényekben szorosan kapcsolódik A galaxis őrzőiéhez, Marvel Kapitányhoz és Thorhoz.

Válaszok a Bosszúállók: Végjáték kérdéseire

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download