Új Karib-tenger kalózai film a láthatáron!

3123

Új Karib-tenger kalózai film a láthatáron!

Emlékeztek arra, amikor kiderült, hogy a franchise központi figurája, a Johnny Depp által megformált Jack Sparrow kapitány biztosan nem tér vissza a tervezett rebootban? Na és arra, amikor szárnyra kapott a híresztelés, hogy női főszereplőt kaphat? A Full Circle Cinema értesülései szerint mindkettő igaz volt, mégpedig a Disney napjaink egyik legfoglalkoztatottabb színésznőjét szemelte ki az újragondolt film élére.

Új Karib-tenger kalózai film a láthatáron!

Amennyiben hihetünk a jelentésnek, akkor a stúdió az akció- és kalandfilmekben már egészen járatos Karen Gillant (A galaxis őrzői, Jumanji: A következő szint) szeretné megnyerni a Karib-tenger kalózai reboot főszerepére, akit egy szellemes és impulzív személyiségű, de meglehetősen tapasztalt kalandorként írtak le. Az egyelőre nem világos, hogy a színésznő már megkapta-e az ajánlatot, vagy csak róla folyik a párbeszéd a film előkészületeikor, mindenesetre hivatalos megerősítésig kezeljük ezt az információt fenntartásokkal.

Utoljára egyébként októberben hallhattunk a Karib-tenger kalózai rebootról, amikor kiderült, hogy a Másnaposok 2-3. írójaként elhíresült, legutóbb pedig az HBO-féle Csernobil-sorozattal sikert arató Craig Mazint és azt a Ted Elliottot bízták meg a forgatókönyv megírásával, aki a Salazar bosszúját leszámítva a filmsorozat összes részének szövegezésébe besegített. A stúdió állítólag már aktívan keresi a megfelelő rendezőt is.

A filmtörténelem 12 leghíresebb jelenete, amit improvizáltak

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download