Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery, 2019) - Kritika

Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével jöhet a Gyagyás gyilkosság 2!

1232

Jöhet a Gyagyás gyilkosság 2!

A The Hollywood Reporter információi szerint elkezdték fejleszteni a Murder Mystery folytatását. A lap úgy tudja, hogy az itthon a Netflix által Gyagyás gyilkosság címen bemutatott krimikomédia második részét is James Vanderbilt írná, akivel már folynak a tárgyalások. Természetesen a filmre Adam Sandler és Jennifer Aniston is visszatérne, bár a korai fázis, valamint a még közel sem biztosra vehető berendelés miatt velük még nem kötöttek szerződést.

Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery, 2019) - Kritika

Ilyenkor azt szoktuk leírni, hogy a film hogy szerepelt, illetve számokkal igazolni a folytatás megalapozottságának tényét, azonban ettől most el kell tekintetnünk, ugyanis a Netflix nem mindig szokott nézettségi adatokat kiadni, így gőzünk sincs arról, hogy mekkora siker volt a Gyagyás gyilkosság. A Netflix közleményei alapján viszont legalább annyi tudni lehet, hogy Netflix-filmet még nem néztek meg annyi előfizetői fiókban az első három nap során, mint a Murder Mysteryt.

Konkrétan 30 869 863 előfizető indította el a filmet a nyitóhétvégéjén és nézte meg legalább a 70%-át – ez minden bizonnyal jóval több nézőt jelent. Az előfizetők megoszlása szerint 13 374 914-en Észak-Amerikából nézték a filmet, míg 17 494 949-en a világ többi részéről.

10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: sg.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download