Új Harry Potter film a láthatáron!

Új Harry Potter film a láthatáron!

9102

Új Harry Potter film a láthatáron!

Bár 2011-ben befejeződött J. K. Rowling popkulturális mérföldkövének számító könyvsorozatának adaptációja, a Warner Bros. továbbra is számol a franchise-zal. 2016-ban indult a Legendás állatok és megfigyelésük című spin-off, melyből a tervek szerint öt epizód készül majd. Ez viszont a Harry Potter története előtt jó néhány évtizeddel játszódik. Most azonban úgy tűnik, hogy sor kerülhet az eredeti filmek folytatására is, ugyanis a hírek szerint fejlesztés alatt áll egy film, mely 20 évvel az utolsó epizód után játszódna, és amely Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabot venné alapul.

Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II, 2011)

Fontos azonban kiemelni, hogy nem klasszikus értelemben vett adaptációról lenne szó, a film csak néhány történetszálat venne át a színpadi műből, illetve ki is egészítené azt. Többek között Voldemort lányának történetével. A középpontban tehát az eredeti főszereplők gyerekei lennének. A stúdió ráadásul a film sikeressége esetén akár egy egész sorozatot is indítana az új főszereplők vezetésével. A forgatókönyvet egyébként a hírek szerint maga J.K. Rowling írná, a rendezői székbe pedig a Harry Potter-veterán David Yates-t szeretnék megnyerni.

A film -illetve a könyvszéria manapság is nagyon népszerű, így nem meglepő, hogy a stúdió nem akarja elengedni a franchise kezét. Ezen hírek viszont olyan szempontból érdekesek, hogy korábban J.K. Rowling kategorikusan elzárkózott az eredeti filmek folytatásától.

Harry Potter forgatási helyszínei


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download