10 legjobb Pierce Brosnan film, amit mindenképpen látni kell

10 legjobb Pierce Brosnan film, amit mindenképpen látni kell

16229

3. A nemesi ház (Noble House, 1988)

Folytatódik a két hatalmas kereskedőcsalád, a Struan és a Brock, több évszázados küzdelme Ázsia legelső cégének, a Nemes Háznak a birtoklásáért. Ebben a harcban minden fondor megengedett és hiteles képet kapunk Hong Kong sajátos tőzsdei világáról, titkos kínai társaságokról, a nyugati és a keleti világ kémszervezeteinek módszereiről, szerelemről, kábítószer- és fegyverkereskedelemről, korrupcióról, bankárokról, csempészekről, szövevényes tervekről.

A nemesi ház (Noble House, 1988)

2. Dante pokla (Dante’s Peak, 1997)

Harry Dalton geológus a Cascade-hegység lábainál fekvő kisvárosba, Dante’s Peakbe érkezik, hogy a közelben lévő, aktivizálódott vulkánt megvizsgálja. Az eredmények nyugtalanítóak, ám a lakosság reménykedik, hogy nem lesz baj. A helyszínre érkezik Dalton főnöke is, aki az újabb mérések alapján azt állítja, hogy nem fenyeget a kitörés veszélye. Dalton azonban másként látja a helyzetet. Az egyetlen, aki hisz a megérzésének, Rachel Wando, a városka polgármestere, akivel kölcsönös vonzalom alakul ki. Amikor Dalton jóslata valóra válik, szörnyű katasztrófa fenyegeti a várost.

Dante pokla (Dante's Peak, 1997)

Tudtad, hogy…?

Eredetileg úgy volt, Michael Douglas játssza a főszerepet. A vulkanikus hamut újságpapírból készítették. Minden kráternél forgatott jelenetet a St. Helen hegynél filmeztek.

1. Halj meg máskor! (Die Another Day, 2002)

James Bond huszadszorra tért vissza a filmvászonra, de ebben az epizódban is ugyanazt az eleganciát és precizitást hozza, amit az elmúlt negyven évben megszokhatott tőle a közönség. A 007-es ügynök kalandjai ezúttal Koreán, Hongkongon, Kubán, Izlandon és Londonon át vezetnek, hogy megkadadályozza egy újabb világháború kitörését. Bond szorosan a rejtélyes milliomos, Gustan Graves nyomában jár, és Jinx személyében ismét egy gyönyörű segítőre talál.

Halj meg máskor! (Die Another Day, 2002)

Tudtad, hogy…?

Elnézést kérek. Elfelejtettem kopogni.” – Mikor Pierce Brosnan részt vett a castingon, ezzel a mondatával győzte meg Michael G. Wilson-t és Barbara Broccoli-t, hogy ő a legalkalmasabb a James Bond szerepre. A Halj meg máskor! volt Pierce Brosnan utolsó James Bond szerepe.

10 híresség, akiknek meghalt a gyermekük

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Pierce Brosnan produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download