Doktor Szöszi - Reese Witherspoon

Most már biztos, hogy jön a Doktor Szöszi 3!

542

Jön a Doktor Szöszi 3!

Amikor 2001-ben bemutatták a Reese Witherspoon főszereplésével forgatott Doktor Szöszi című vígjátékot, sokan csak legyintettek. A kritikusok butácska komédiának bélyegezték, mások pedig épp a színésznő karrierje miatt aggódtak, hiszen a premier előtti két évben még olyan alkotásokban láthatták a nézők, mint a Kegyetlen játékok, a Pleasantville vagy az Amerikai psycho.

Doktor Szöszi (Legally Blonde, 2001)

A károgóknak azonban nem lett igaza, a Doktor Szöszi ugyanis hatalmasat robbant a mozik pénztárainál: a 18 millió dollárból forgatott film 141 milliót hozott az MGM stúdió konyhájára, így nem volt kérdés, hogy két évvel később a folytatás is elkészülhet. Ezzel további 126 millió dollárral sikerült gyarapítani a stúdió bankszámláját, sőt, a történetből 2007-ben még egy Broadway-musicalt is kerekítettek, amelyet nem kevesebb, mint hét Tony-díjra jelöltek.

Ilyen előzmények után szinte csoda, hogy szűk húsz évet kellett várni a Doktor Szöszi harmadik epizódjára. A Deadline értesülései szerint azonban ez is megvalósult, pontosabban, az MGM épp tegnap jelentette be, hogy a forgatókönyv megírásával a komikus Mindy Kalinget és azt a kétszeres Emmy-díjas Dan Goort bízták meg, aki többek között olyan sikerszériákért felel, mint a Városfejlesztési osztály vagy a Nemszázas körzet. A főszerepet természetesen ismét Reese Witherspoon alakítja, aki ezúttal már Hello Sunshine nevű saját stúdiójával producerként is részt vesz a projektben.

7 legjobb Reese Witherspoon film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: nlc.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download