Jön a Beverly Hills-i zsaru 4, Eddie Murphyvel a főszerepben!

Eddie Murphy főszereplésével jön a Beverly Hills-i zsaru 4!

3954

Jön a Beverly Hills-i zsaru 4!

A rajongók már régóta várnak rá, hogy Axel Foley visszatérjen, hiszen legutóbb 1994-ben találkozhattak vele a Beverly Hills-i zsaru 3-ban. A Paramount Pictures évekig próbálta tető alá hozni a folytatást, ám hiába a szándék és Eddie Murphy visszatérési szándéka, csak nem akart összejönni a negyedik rész. Azonban jött a hír, hogy a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah megrendezik a Beverly Hills-i zsaru 4-et, és most azt is elárulták, hol tart jelenleg a Netflix-féle projekt fejlesztése.

Beverly Hills-i zsaru (1984, Beverly Hills Cop)

El Arbi ezt mondta a Digital Spy-nak:

“Még mindig benne vagyunk a projektben, és jelenleg egy forgatókönyvíró dolgozik a történet első változatán. Meglátjuk, milyen lesz az első változat, de nagyon reméljük, hogy sikerül együtt dolgoznunk egy olyan ikonnal, mint Eddie Murphy. Gyerekként a Beverly Hills-i zsaru volt az egyik kedvenc filmem, és nagyon hasonlít a Bad Boys-ra is.”

A belga rendezőpárosnak nagy váltás lesz a Beverly Hills-i zsaru negyedik része, amiről még azt lehet tudni, hogy a tervek szerint a forgatókönyv befejezése után kezdik forgatni, illetve Axel Foley visszatér benne a detroiti gyökereihez.

A 10 legjobb Eddie Murphy film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download