Keanu Reeves főszereplésével jön a John Wick 3!

Jön a John Wick sorozat!

511

Jön a John Wick sorozat!

Jó ideje semmi hír nem érkezett a készülő John Wick előzménysorozatról, a The Continentalról. Mostanáig! A kaszkadőr-koordinátorból lett az egész John Wick franchise-t maga mögött tudó rendező Chad Stahelski elárult néhány részletet a sorozatról. Stahelski egy interjúban leszögezte, hogy a tévésorozat teljesen elkülönül a filmektől, de ugyanabban a világban játszódik. A sorozatban producerként jelen lévő filmkészítő, aki a tervek szerint az első epizódot maga rendezi, elég ködösen úgy fogalmazott, hogy „a sorozat szerkezete más lesz és más nézőpontból közelít a karakterekhez.” A Collider értelmezésében ez azt jelenti, hogy a sorozat nagyobb időszakaszt fog lefedni, mint a filmek és kissé más idősíkon is jár majd. A rendező szerint „a sorozat a világ mélységét mutatja, nem csak a bérgyilkosokat, de mindent, ami körülöttük van. Eredettörténetet látunk majd néhány filmes karakterről is.

John Wick 3. - Filmkritika (John Wick 3. - Parabellum) 2019

Sajnos Stahelski azt elhallgatta, milyen karakterek fognak eredettörténetet kapni a The Continentalban, de kezdetnek ez sem rossz! Kézenfekvő lenne Ian McShane karaktere, azaz Winston, akivel összerúgja a port John Wick a második részben, mivel ő a tulajdonosa a New York-i Continental szállodának. További ötlet, hogy a rejtélyes portás, Charon (Lance Reddick) kapjon nagyobb figyelmet. A filmekben egyre nagyobb játékidőt kapott (nem hiába), számos történettel szolgálhat a saját és a hotel múltját illetően. Bárhogyan is mélyítse a The Continental a John Wick világot, a rajongókat valószínűleg megvették. Ha pedig a hangulat az első felvonáséhoz fog hasonlítani, akkor nem fogunk csalódni! Az első film legnagyobb erénye volt, hogy a felszín alatt megvillantotta egy bérgyilkos-társadalom mindennapjait.

A The Continental már több éve a köztudatban lebeg, sajnos még mindig nem világos, hogy pontosan hol is tart a projekt. Így az sem biztos, hogy a Lionsgate tévéstúdiójából mikor kerül a nézők elé, vagyis a premier a 2021. május 21-i John Wick 4 bemutatója után közvetlenül lesz-e. A további részletek mellett tűkön ülve várjuk a fotókat is a sorozatból, remélhetőleg rövidesen azok is érkeznek majd.

A 8 legkeményebb Netflixes akciómozi, amit neked is látnod kell

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download