7 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Tom Holland-ról

13921

Tom Holland érdekességek

Tom Holland brit színész, aki pályafutását 2010-ben kezdte az Arrietty – Elvitte a manó című animációs filmmel, ahol a brit verzióhoz kölcsönözte hangját. 2012-ben Lucas szerepében láthattuk A lehetetlen című filmben Naomi Watts és Ean McGregor oldalán. 2015-ben pedig megkapta Peter Parker, alias Spider-Man szerepét a Pókember: Hazatérés filmben, ami egy csapásra meghozta neki a világhírnevet. 

Tom Holland érdekességek

7. Édesapja híres hazájában, mint író és komikus, édesanyja pedig Nicola Elizabeth Holland fotós. Három testvére van, az ikrek Sam és Harry, akik 3 évvel fiatalabbak, és Patrick aki nyolc évvel fiatalabb.

6. Tanulmányait a római-katolikus Donhead iskolában kezdte el, később pedig a Wimbledon kollégiumban vették fel, ahol hip hop táncot tanult. Tánciskolájával felléptek a 2006-os Richmond Tánc Festivalon.

Tom Holland érdekességek

5. Tom Holland kedvenc filmje az 1998-as Ryan közlegény megmentése.

4. Ő a legfiatalabb színész, aki magára ölthette Pókember jelmezét. Holland csak 19 éves volt az Amerika Kapitány: Polgárháború bemutatásakor. A stúdió egyébként a főszerepre eredetileg Asa Butterfieldet szemelte ki, azonban a próbafelvételek során annyira meggyőzte őket Tom Holland, hogy végül őt választották. Rajtuk kívül esélyes volt még Nat Wolff, Timothée Chalamet és Liam James is.

Tom Holland


Article Tags: · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download