Henry Cavill otthagyhatja Superman szerepét

BRÉKING: Henry Cavill újra Superman lehet

775

Henry Cavill újra Superman lehet

Számtalan híresztelés látott napvilágot az elmúlt években a Henry Cavill alakította Supermannel kapcsolatban, és hogy egyáltalán láthatjuk-e még bármikor a vásznon. Legutóbb például arról szólt a fáma, hogy a Warner Bros. parkolópályára tette a fejlesztés alatt álló Supergirl-filmet, és helyette továbbra is az Acélemberre fognak koncentrálni, Az Igazság Ligája rendezői változat bejelentését követően pedig több forrás is arról értesült, miszerint Cavill tárgyalásokat folytat a visszatérésről, ami láthatóan nem állt messze az igazságtól.

Érdekességek a szülinapos Henry Cavill-ről

Természetesen a legnagyobb durranás a 2013-as Az acélember régóta követelt folytatása lenne, azonban korai örömködni, ugyanis erről egyelőre nincs szó. A Deadline értesülései szerint habár a stúdiónak szándékában áll visszahozni a Henry Cavill-féle Supermant, a visszatérés nem önállóan, hanem a DC Moziverzum további, már bejelentett produkcióiban valósulna meg. Mivel a Wonder Woman 1984 és a The Suicide Squad forgatása már befejeződött, ráadásul a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman állítólag különálló alkotás lesz, már csak a Shazam 2, a Black Adam és az Aquaman 2 kerülhet terítékre.

Ezen a ponton minden bizonnyal fel is csillant az elszánt képregénygyűjtők tekintete, Superman ugyanis kiválóan tudna működni a szorosan egymásba fonódó Shazam 2/Black Adam filmekben. Cavill nélkül ugyan, de a karakter a gyermeklelkű szuperhős első kalandjának zárójelenetében is tiszteletét tette, míg a Black Adamet megformáló Dwayne Johnson az összes nyilatkozatában lelkesen beszélt róla, milyen szívesen összecsapna az Acélemberrel. És a dolgok állása szerint semmi sem zárja ki, hogy ez megvalósuljon a közeljövőben.

Henry Cavill – 8 meglepő érdekesség a szülinapos színészről

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download