Ace Ventura

Jim Carrey főszereplésével jöhet az Ace Ventura 3

2287

Jöhet az Ace Ventura 3

1994 volt az áttörés éve Jim Carrey pályafutásában. A gumiarcú színész ebben az évben három olyan filmben is szerepelt, amelyek nemcsak bevételi szempontból voltak sikeresek, de Carrey-t is szupersztárrá tették. Ez volt A maszk, a Dumb és Dumber, és az Ace Ventura: Állati nyomozó. Utóbbi esetében a Warner Bros. szinte azonnal bele akart vágni a folytatásba, és bár Jim Carrey az elején ódzkodott tőle, végül mégis elvállalta. Az Ace Ventura 2-ért a színész 15 millió dollárt kapott, emellett beleszólási joga volt hozzá, hogy ki üljön a rendezői székbe. Mivel a Dumb és Dumber-t dirigáló Farrelly testvérek nem vállalták, a választás az elsőfilmes Tom DeCerchio-ra esett.

10 meghökkentő tény az Ace Ventura című vígjátékról

A projekt elé nagyon sok akadály és probléma gördült, ami miatt Carrey annyira megutálta az Ace Ventura 2-t, hogy emiatt sokáig nem is vállalt folytatásokat. Egyedül a Dumb és Dumber kettyóval tett kivételt, amit 2014-ben mutattak be. Bár a színész szívesen visszatérne ikonikus karaktereinek bőrébe, mint például Stanley Ipkissébe is. Ezzel kapcsolatban már írtunk mi is, nem kizárt, hogy a Warner Bros. elkészítheti A maszk folytatását, ami az eredeti 1994-es film második része lenne, vagyis figyelmen kívül hagyja a A maszk fia alcímet viselő, hitvány próbálkozást. Ha hihetünk a We Got This Covered információinak, akkor hamarosan az Ace Ventura is megkaphatja a harmadik részét, és annak ellenére, hogy az 1995-ös második rész forgatása nem volt feszültség-, és problémamentes,

Jim Carrey újra eljátszaná az állati nyomozót. Ezt már több interjúban is közölte az elmúlt évek során.

Nyilván a pletykákat óvatosan kell kezelni, de ha azt nézzük, hogy ez az információ egy olyan forrástól származik, aki korábban Bill Murray visszatérését is kikotyogta a Zombieland 2. kapcsán, nyugodtan vehetjük félhivatalosnak a hírt. Ennek ellenére azért várjuk meg a Warner Bros. vagy Jim Carrey bejelentését. A színészt legutóbb a Sonic, a sündisznó című filmben láthattuk, mint a címszereplő nemezisét.

A “Gumiarcú” Jim Carrey 10 legjobb filmje

(Forrás: promotions.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download