Új Majmok bolygója film a láthatáron

621

Új Majmok bolygója film a láthatáron

Évek hosszú során több feldolgozást is kapott Pierre Boulle regénye: az 1968-as, Charlton Heston főszereplésével készült adaptáció. Majd 2001-ben Tim Burton remakevel is látható volt a mozikban az új feldolgozás, melynek főszereplője Mark Wahlberg volt. Aztán jött egy újabb trilógia 2011-ben A majmok bolygója: Lázadás, 2014-ben A majmok bolygója: Forradalom és 2017-ben a A majmok bolygója: Háború. Már három éve annak, hogy a Háború bemutatásra került, amiben Caesarnak végül sikerült az intelligens majmok számára kivívnia a szabadságot ahhoz, hogy saját sorsukat irányítsák.

Megérkezett A majmok bolygója - Háború (2017) első előzetese

A történet így egy tökéletes ívet írt le, de ezután egyesült a 20th Century Fox a Disneyvel és máris szárnyra kapott a hír, hogy a franchise folytatódhat. Így a történetnek itt nincs vége, mivel Wes Ball (akinek az Útvesztő filmeket köszönhetjük) megerősítette, hogy tovább viszi a majmok történetét és ezúttal nem rebootra kell gondolnunk, hanem egy valódi folytatásra.

“A majmok bolygója-trilógia korunk egyik legjobb filmtrilógiája: nagyon jól vannak megrendezve az egyes epizódok, tisztelegtek a Charlton Heston-féle 1968-as film előtt, ugyanakkor sok újdonságot is behoztak, és nem mellesleg Caesar volt az egyik legjobb filmkarakter.”

Wes ezen az úton szeretne tovább haladni új története során, ami teljesen egyedi lenne, de kapcsolódna a 2011-ben idult trilógiához. Rick Jaffa és Amanda Silver A majmok bolygója: Lázadás és a Forradalom producerei és írói fognak közreműködni az új filmben, így a siker borítékolható. A forgatókönyvről Josh Friedman fog kezeskedni, akinek a nevéhez fűződik a Világok harca, A terminátor: Sarah Connor krónikái, Terminátor: Sötét végzet, Snowpiercer – Túlélők viadala vagy az Avatar 2. A project már javában zajlik, készül a forgatókönyv és már a koncepciórajzok munkálataiba is belekezdtek, ám az alcím még nem került nyilvánosságra. A film gyártása is hamarosan megkezdődik, ugyanis járvány ide vagy oda, a modern kor technikáinak köszönhetően a film nagy része CGI alapokra épül, tehát, ami ennyit tesz, hogy “számítógépen létrehozott kép”, amit otthonról is el tudnak készíteni a filmesek.

Szerző: MéziMcFly

Filmes utalások, amiket álmodban sem gondoltál volna


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download