Ez brutális lesz, jön a Godzilla vs. Kong film!

Ez brutális lesz, jön a Godzilla vs. Kong film!

3327

Godzilla vs. Kong film

Hacsak a természet nem szól közbe újra, akkor idén ősszel a bolygó két leghatalmasabb teremtménye összecsap a mozivásznon. Természetesen a Godzilla vs. Kongról van szó, amelynek hivatalos szinopszisa idő közben felkerült a világhálóra.

Ez brutális lesz, jön a Godzilla vs. Kong film!

Ebből persze messzemenő következtetéseket még nem lehet levonni a történetről, de azért a találgatások beindítására tökéletesen alkalmas. A leírás szerint ugyanis egy olyan világot ismerhetünk meg, ahol a gigantikus szörnyek és az emberek megférnek egymás mellett. Kong békésen éldegél a Koponyaszigeten, míg Godzilla az óceánok mélyén tengeti napjait. Ám egy nap fura szeizmikus aktivitás kezdődik a Koponyasziget alatt, ami mindkét lény figyelmét felkelti. Godzilla ezért lép a szigetre, amit Kong féltve óv minden külső behatolóval szemben – így a hatalmas gyíkkal szemben is. Vélhetően ebből fakad majd kettejük nagy csatája a szörnyek királya címért.

Ugyanakkor a leírás arra is enged következtetni, hogy rajtuk kívül valaki vagy valami más is felbukkan majd, amely jó eséllyel magára vonja a figyelmüket.

Hogy ez mi lesz, azt egyelőre nem tudni, de a találgatások mindenféle összeesküvésekről és a két teremtmény szándékos egymásnak ugrasztásáról szólnak. És, hogy az emberiség hol kap majd helyet a két gigász minden eldöntő csatájában, az is a jövő zenéje, de a hírek szerint természetesen az emberek oldalán is lesz fontos cselekményszál. A Godzilla vs. Kong a tervek szerint novemberben kerül majd a mozikba. A rendezői széket Adam Wingard foglalja el, akinek ez lehet az eddigi legnagyobb projektje. Korábban többnyire könnyen felejthető horrorfilmekkel jelentkezett, ami azért adhat okot az aggodalomra a rajongók körében…

A valaha volt 20 legjobb kalandfilm az IMDB szerint

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download