Itt a Netflix első keresztény témájú musicalje

Itt a Netflix első keresztény témájú musicalje

334

Itt a Netflix első keresztény témájú musicalje

Nemsokára megjelenik „A Week Away” című keresztény témájú musical a Netflix filmjei között. Az alkotás keresztény slágereket használ fel ismert énekesektől és magas színvonalú színész stábot vonultat fel a hírek szerint. A musical alapötlete Alan Powell keresztény énekestől, színésztől és producertől származik, aki Kali Bailey-vel közösen írta a forgatókönyvet. Elmondása szerint bátyjával való beszélgetései során kapta a filmre az inspirációt, ugyanis testvére keresztény ifjúsági csoportot vezet.

Itt a Netflix első keresztény témájú musicalje

A film egy problémás tinédzsernek, Will Hawkinsnak a történetét követi, aki amikor összeütközésbe kerül a törvénnyel, választás elé kerül. Vagy javítóintézetbe megy, vagy részt vesz egy keresztény táborban. A tábort választva végül Will megváltozik, életében először megnyitja a szívét, szerelmes lesz az egyik rendszeres táborlátogatóba, Madisonbe és végre megtalálja, hogy hová tartozik, ott, ahol legkevésbé számított rá – így írja le a Netflix a musical történetét.

“A Netflix a legnagyobb tartalom megosztó a világon, ezért mindig szerettük volna, hogy ide kerüljön a filmünk. Nagyon izgatott voltam, amikor a Netflix válaszolt nekünk és azt írták, hogy ők szeretnék a filmet forgalmazni és, hogy rendkívül érdekli őket. Ugyanazon okokból érdekeltek benne és ugyanannyira mint én. Tökéletes az együttműködés. Azért is izgatott vagyok, mert a gyerekeim már legalább 37-szer látták a film és még mindig érdekli őket. Ezt az élményt kívánom mindenkinek, aki tervezi megnézni.” – nyilatkozta a film rendező Powell.

A Netflixet egyébként sok keresztény szervezet kritizálta, hogy felnőtt tartalmat mutat be tinédzser filmekben, sorozatokban, így egyesek szerint végre jó lesz egy olyan keresztény filmet is látni, amely más értékeket képvisel a platformon bemutatott szokásosnál.

Top 10 keresztény film, amit mindenképp látnod kell

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download