A Doctor Strange 2-ben visszatér több régi ismerős is

A Doctor Strange 2-ben visszatér több régi ismerős is

461

A Doctor Strange 2-ben visszatér több régi ismerős is

Kiderült, hogy ki lesz a Doctor Strange folytatásában a visszatérő szereplő. Emlékeztek még a Strange film 2. stáblistás jelenetére, ahol Jonathan Pangbornt meglepi Mordo? Emlékeztetőül Jonathan régebben járni sem tudott, de a Kamar-Taj-ban megtanulta a varázserejét arra használni, hogy ismét tudja élni a normál emberek mindennapi életét. A stáblistás jelenetben Mordo rájött, mi a baj a világgal, “Túl sok benne a varázslat”, majd elvette az erőt Jonathantól, aki ismét lebénult. Nos, a folytatás érinteni fogja az ott felvezetett történetszálat is, de még pontos történetleírást nem lehet tudni.

A Doctor Strange 2-t Sam Raimi fogja rendezni

Doctor Strange az őrület multiverzumában viszont láthatjuk Chiwetel Ejiofortot, azaz Mordo bárót, de már nem, mint a doktor segítőjét, hanem, mint az ellenfelét. Ezt maga a színész is megerősítette, majd hozzátette:

“Annyit mondhatok, hogy reményeink szerint hamarosan kezdődhet a forgatás. Ez annyit tesz, hogy amint lehetséges, munkához fogunk látni. Mindannyian izgatottan várjuk a startot és azt, hogy visszatérhessünk ezekbe a szerepekbe.”

Az első rész rendezője Scott Derrickson elmondta:

„A Marvel mozik hármasában járnak. És ezeken kívül is dolgoznak még filmeken. Jobb Marvel-filmekben több gonosztevő is szerepel. Én és Scott még nem fektettük le az alapokat, de úgy érzem, hogy Nightmare-hez lesz köze. Mordo báró olyasvalaki, aki meg van győződve arról, hogy a természet törvényeinek a védelmezője, amivel kezdeni akarunk valamit. Akik valaha is olvasták a képregényeket, azok tisztában vannak vele, hogy Mordo egy rendkívül sajátos karakterívvel rendelkezik és erről rengeteget beszélgettünk Chiwetellel, amikor az első filmet forgattuk. Részben ez volt az oka annak, hogy Chiwetel el akarta játszani Mordót, mivel egy végleges karakterként zárul és ez a zárlat lenyűgöző a maga nemében. Biztos vagyok benne, hogy akármit is tervezünk, a Marvel tervei úgy haladnak majd a vég felé, hogy Mordo több legyen, mint egy üres papírmasé gonosz és lényegében elérjük Loki vagányságát. Legalábbis ez a cél.”

A film második részét már Sam Raimi fogja rendezni, mivel néhány nézetkülönbség miatt, a folytatás rendezése kapcsán Scottal szakított a Marvel Studios, így az első rész készítője nem fog visszatérni a folytatásban. Távozásának oka volt az is, hogy a vezetők nem nézték jó szemmel Derrickson elképzeléseit, miszerint Ő Strange második részét  “felnőttesebbre” és horror kategóriában álmodta meg. Így rendezőt cseréltek, így a munkálatok tolódtak, mivel ezzel együtt a forgatókönyvet is át kellett írni. Erre a feladatra Michael Wadront kérte fel a Marvel stúdió, aki legutóbb a Loki-tévésorozaton dolgozott. A folytatásban Skarlát Boszorkányt (Elizabeth Olsen) és Wongot (Benedict Wong) is láthatjuk majd. Ha minden jól alakul, Doctor Strange az őrület multiverzumában 2022. március 25-én kerülhet a mozikba.

Szerző: MéziMcFly

Tobey Maguire Pókembere is feltűnhet a Doctor Strange 2-ben?


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download