Jön a Twister reboot

Jön a Twister reboot

664

Jön a Twister reboot

Sajnos manapság már a természeti katasztrófamozik száma csökkenőben van. Igaz, az utóbbi időben kijött néhány film ebből a műfajból, mint a Hurrikán meló, a Mélytengeri pokol, az Űrvihar, a Gravitáció, a Feszültség,  a Lehetetlen, a Poseidon, a Cloverfield vagy a 2012, de valljuk be, ma nem ez a kategória szerepel a Top 10-ben. De most jó hírünk van a katasztrófafilmek rajongói táborához, ugyanis reboot készül egy ’96-os katasztrófafilmhez.

Helen Hunt

Helen Hunt és a 2017-ben elhunyt Bill Paxton főszereplésével készült az 1996-ban bemutatott Twister tornádós katasztrófafilm. Leírása: Oklahomában az utóbbi ötven év legnagyobb vihara készülődik. Erre a viharra várt a két rivális tudóscsoport, akik most akarják beírni nevüket a tudósok nagykönyvébe. Mindkét “viharvadász” csapat elsőként akarja saját berendezését bejuttatni a tornádó belsejébe, hogy értékes adatokat nyerjenek a forgószél viselkedéséről. Amelyiknek sikerül, megfejtheti a tornádó rejtélyét és számtalan életet menthet meg. De ehhez egyenesen a szörnyeteg útjába kell állniuk és mindig az örvénylő légoszlop előtt kell járniuk, megbecsülve kiszámíthatatlan mozgását.

Most az Universal Pictures elkészítette a Twister rebootját. Még nincs megerősítve, de úgy néz ki, hogy az újrafeldolgozás rendezői székébe Joseph Kosinski ülhet majd  be, akinek igen nagy filmeket köszönhetünk, mint például a Tron: Örökség, Feledés, A bátrak, vagy a 2020-ban bemutatandó Top Gun: Maverick. Utóbbin Joseph jelenleg is dolgozik. A ’96-os film annak idején majd 494 millió dolláros bevételt hozott. Azokban az időkben pedig még forradalminak számítottak az ott megjelent vizuális trükkök. Egyelőre még nincs szinopszis és a főszereplőket sem választották még ki.

Szerző: MéziMcFly

A 15 legpusztítóbb katasztrófafilm, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download