Támadás a Fehér Ház ellen 3 (Angel Has Fallen, 2019) - Előzetes

Most már biztos, hogy jöhet a Támadás a Fehér Ház ellen 4!

2017

Jöhet a Támadás a Fehér Ház ellen 4!

Hiába tűnhet úgy, hogy a Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása nem volt az az átütő siker a kasszáknál, azért a franchise-nak így is sikerült nagyjából félmilliárd dollárt összelapátolnia világszinten. Alan Siegel producer, illetve maga a főszereplő, Gerrd Butler is megosztotta a filmszéria további terveit a nagyérdeművel. Siegel elmondása szerint már a negyedik, ötödik, sőt, hatodik rész is tervben van, ráadásul egy új formátummal is szeretnék bővíteni a portfóliót.

Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása (2019) - Kritika

Siegel  szerint tévés spinoffokat készítenének a számozott részekkel párhuzamosan, mégpedig az USA-n kívül, más-más nyelveken. Az itt bemutatott karakterekkel az lenne a céljuk, hogy valahogy aztán belefonják őket a hivatalos mozik történetébe. “Például ha csinálnánk egy indiai változatot, annak a főszereplőjét a negyedik részbe is áthoznánk” – mondta Siegel, utalva tehát ezzel arra, hogy kibővítenék a Gerard Butler-féle filmek univerzumát. Az utóbbiban még lapul is némi ráció – világszinten ugyanis valóban jobban teljesítenek a mozik. Mégis meglepő, milyen optimistán tekintenek a fősodros részekre. Butler egy interjúban a forgatókönyvet említette:

“Van néhány remek ötlet, amivel még játszadozunk, de igen, egész biztosan elkészül, ennél többet azonban egyelőre nem mondhatok” – jegyezte meg a színész.

Egy biztos, bármelyik is készül el előbb, a rajongók valószínűleg nem fognak csalódni, mindkét franchise ugyanis stabil bázissal rendelkezik. Addig is, ha Gerard Butlerre vagytok kíváncsiak, akkor már nem kell sokat várni, mert a Greenland címet viselő új katasztrófafilmje augusztus 14-én érkezik a mozikba.

10 Gerard Butler film, amit mindenképpen látnod kell


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download